Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Kad je izašao, čudio sam se jer nije imao nikakve veze sa E39, nije imao njegovu mirnoću i eleganciju. Ali moram reci da mi je vec nakon nekog vremena bio top, sto se ne može reći za neke nove modele.
Pa nema šanse da će mi se nova dvojka ili četvorka ikada sviđati...
I sa 5erom ista prica.. F10 i G30 se nitko nije cudio ni zgrazao, predivni su od prvog dana.
Jebes dizajn koji mora bit cudan i avatgardan da bi se pricalo o njemu.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
E60 je i dalje prolazan samo u m paketu...a i realno je da je čudnovato podnio godine. Mislim da je ostatak auto dizajna došao bliže e60, pa sad automatski ne izgleda tako loše.
F10 sa druge strane je bio fenomenalan ko nov, ali u usporedbi sa g30 je bas za dva koplja lošiji. E60 je dovoljno drukčiji da zaobilazi usporedbu.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Eksterijer na e60 je meni ok, ja imam problem sa interijerom.
Quote:
Originally Posted by
Toni
Najočitiji primjer dobivanja duše je e60.
Jedan od najpopljuvanijih novih bmw dizajna kad je izasao sad se pretvorio u zadnji pravi Bmw.
Iskreno moram priznati da sam i ja jedan od tih koji pljuva po njemu a sad mi je dobar, iako ga nikad ne bi kupio.
Nekim stvarima treba da legnu a i neki su dizajni ispred svog vremena, e60 je očiti primjer toga.
Meni još uvijek nije sjeo jedino kaj je v10 zvijer to je isto u krugu ljubitelja bmwa pa čak i forumski opće prihvaćen mnijenje, mislim da valjda od prvog dana nije bilo nitko kome vrišteći v10 nije ledio krv u zilama ali da je neki ljepotan nije, i kad spominješ e34 e 34 je lijep auto a ja koji sam ga takoreći do jučer imao a kupio sam ga 2006 kažem smeće kamatarsko.
I iako mi je E28 najdraži isto tako dizajnerski nisam sretan sa xxl lampama otraga koje mi nisu najljepšeg dizajna.
Na njuskalu sa filterom od 2007 do 2010 serija 5 turing ne izbacije niti jedan model preko dve litre. Filter cijene je off. Znaci vruca roba
Jel ima netko nesto za preporuku da je topżˇ
Quote:
Originally Posted by
Prepiksator
Na njuskalu sa filterom od 2007 do 2010 serija 5 turing ne izbacije niti jedan model preko dve litre. Filter cijene je off. Znaci vruca roba
Pogledaj vani, kasnije godine bi mogle imati dovoljno malo CO2 da je uvoz isplativ. Munchen je totalno odjebao dizele, možda se nađe nešto tamo.
Quote:
Originally Posted by
Prepiksator
Ako ne mora biti karavan, ima moj brat jednog lijepog E60 6zyl automatika
Quote:
Originally Posted by
Luka
Ako ne mora biti karavan, ima moj brat jednog lijepog E60 6zyl automatika
Mora...