Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
v3kac
meni je skroz dobar m2 najviše po mjeri vanjskim dimenzijama.
Slažem se, bas su ga pogodili.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Tko ce.sad nac one postove gdje su mu se rugali kad je izasao :) :) :)
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Tko ce.sad nac one postove gdje su mu se rugali kad je izasao :) :) :)
Dobio je dušu u međuvremenu.
Kao i sve novo od bmwa.
Proces je:
1) bmw predstavi vozilo
2) forumski strucnjaci za lijepo se zgrazaju, pljuju, predvidjaju skoru propast marke, zazivaju vremena kad je e34 bio aktualan
3) vrijeme prolazi, psi laju, karavane prolaze
I tada dolazi do dva moguca raspleta:
4a) doticno model kupuje netko od istaknutijih clanova foruma i dupelisci redom pisu kako je auto super, bomba, raketa, stagod.
4b) bmw u medjuvremenu opet promjeni dizajnerski smjer, stari modeli pojeftine, postanu pristupacniji, cijena padne, dusa se stvori odjednom i to vise nije tako ruzan auto.
Da nije smijesno bilo bi jos smijesnije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Malo pizdite bezveze. Sigurno nije dobio dušu s 65k eura.
A i ako se dobro sjećam ovo je bio jedini općeprihvaćeni noviji model, koji je svima bio dobar. Nasljednik mu je ružniji.
Nema to veze sa nikakvim dusama M2 F87 i M4 F82 su bili lijepi od prvog dana iako im je cijena bila bezdusna, ova nova gamad nece bit lijepa ni da 20k€ vrijede.:eek1:
Auto je prava mala bombica, vjerujem da je ovaj puno interesantniji od "basic" modela kakvog je buraz imao, bas mi manual nije za te motore i gotovo.
Ja se isto ne sjećam da bi se tko rugao tom m2.
Novo , da xd
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Nema to veze sa nikakvim dusama M2 F87 i M4 F82 su bili lijepi od prvog dana iako im je cijena bila bezdusna, ova nova gamad nece bit lijepa ni da 20k€ vrijede.:eek1:
Apsolutno se slažem.
Doduše, postoji jedan dio foruma koji nije podložan dobivanju duše, a postoji i drugi kod kojega je samo pitanje vremena kada im svi dobivaju na duši.
Najočitiji primjer dobivanja duše je e60.
Jedan od najpopljuvanijih novih bmw dizajna kad je izasao sad se pretvorio u zadnji pravi Bmw.
Iskreno moram priznati da sam i ja jedan od tih koji pljuva po njemu a sad mi je dobar, iako ga nikad ne bi kupio.
Nekim stvarima treba da legnu a i neki su dizajni ispred svog vremena, e60 je očiti primjer toga.
Vidiš, ja nikad nisan pljuva na E60 iako mi je E39 primjer savršene petice pa mi E60 nikada neće biti tako drag. Bia mi je čudan ali moderan.
Ali pljuva san na E65, E90pfl... to su mi i ostali ružni auti. E90 prolazi u M paketu i sa felgom, ali nikad mi nije sjeo da bi dao novce za njega.