Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
...jednom sam stavlja ovu gorku tu na forum..svi su ga sanjali https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67d771f83e.jpg
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Nije to toliko loše kao što pričate. Od ispod je zdrav osim tih rubnjaka, coupe, m paket, šestak.
Tko hoće e36 ne može puno birati, ocekivati mint stanje za te novce je iluzija. Koji coupe 6 ak je uopće bio u ponudi zadnjih godnu dana, pa mrtvi sedani sa 4 cilindra su po 3-4k eura?
To je istina...sve se To da srediti, ali ljudi bi se vozili u top coupeima za malo novaca.
I sam sam uzeo jednog i računaj priko 10 da ne izac kad sve sredim ili tu negdi
Quote:
Originally Posted by
marac83
To je istina...sve se To da srediti, ali ljudi bi se vozili u top coupeima za malo novaca.
I sam sam uzeo jednog i računaj priko 10 da ne izac kad sve sredim ili tu negdi
Tako je, preko 10 sigurno. Al za toliko se kod nas "uzima" F30 brajo moj. Još skoro novo auto.
Pa normalno da cu gledati F30, necu kupit obiteljski auto pa mu radit limariju i tepat mu.
Zasto je tako cudno prihvatiti da je 90% ljudi prezadovoljno svojim 318d/320d, sluze ih, koriste ih svakodnevno.
Ja nisam jedan od onih koji bi to kupio, ali bolje i to nego trkeljati se u nekoj no name peglici cijeli tjedan, da bi vikendom mogao izvesti vani neki sveti gral i tepat si da mi venama tece eurosuper 100.
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
luka92
Pa normalno da cu gledati F30, necu kupit obiteljski auto pa mu radit limariju i tepat mu.
Zasto je tako cudno prihvatiti da je 90% ljudi prezadovoljno svojim 318d/320d, sluze ih, koriste ih svakodnevno.
Ja nisam jedan od onih koji bi to kupio, ali bolje i to nego trkeljati se u nekoj no name peglici cijeli tjedan, da bi vikendom mogao izvesti vani neki sveti gral i tepat si da mi venama tece eurosuper 100.
Pa ovo je ironija. Nema ni F30 dizela normalnog za te pare (nisam mu ni ja interesent), a dežurni procjenitelji mu po kafani već nadjenuli procjenu da se za 10k uzima F30.
Tako je i s E36. Uvijek je nečije skupo ili ne vrijedi tih para, a nema se više od 300€ na tekućem.
Quote:
Originally Posted by
luka92
Bolje imati oba, daily i vikend auto je teško spojivi u jedan. A i da je, nije to to. Daily je žena, vikend pila ljubavnica.:laugh:
Quote:
Originally Posted by
Toni
Nije to toliko loše kao što pričate. Od ispod je zdrav osim tih rubnjaka, coupe, m paket, šestak.
Tko hoće e36 ne može puno birati, ocekivati mint stanje za te novce je iluzija. Koji coupe 6 ak je uopće bio u ponudi zadnjih godnu dana, pa mrtvi sedani sa 4 cilindra su po 3-4k eura?
Bio je bio... 320i za nekih 6500, original sve sa cca 170tkm. Crveni. Pa su tu ljudi pljuvali da ne vrijedi te pare. Otisao je u sigurne ruke, auto je odlican. Glupo je sudit po slikama, ali za tog je ovaj zadarski krametina. Pola ga fali, nije u skladu sa VINom itd.
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Pa ovo je ironija. Nema ni F30 dizela normalnog za te pare (nisam mu ni ja interesent), a dežurni procjenitelji mu po kafani već nadjenuli procjenu da se za 10k uzima F30.
Tako je i s E36. Uvijek je nečije skupo ili ne vrijedi tih para, a nema se više od 300€ na tekućem.
nebi se složio, mogu kupiti ovaj e36 daa ne trepnem okom ali mi ne vrijedi jel je od recikliranog materijala znam da su se 2005 unutra svi raspadali a sad smo u 2023 pa nisam sa marska pao da ga kupim .
Tak je i sa e92 kad znam kaj su prolazili kao "novi" par godina stari nebi ga platio 10 000 eura onog najboljeg.
Koga to smeta neka ima svoje mišljenje i neka se posvrbi.
Quote:
Originally Posted by
Toni
Pitanje je kome uopće treba takav star auto teške povijesti težak za održavanje i sa kojim se ne može proći dalje od lokala.