Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Pa i ja baš gledam. I još je u originalnom tvorničkom M paketu, čak i felge. Pravi komad auta za te novce. I još je i boja koja mora biti.
Pa da se nisam oženio za ovaj 525d, ozbiljno bi razmislio...
Quote:
Originally Posted by
Toni
Bome. Dobar je.
Za te pare bi volio da je FL
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fali mu da je FL, ali ako je održavan kako piše, vrijedi te pare. E60 je zvijer, pogotovo dobro opremljen.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Iako se sprdaš, ovo je sigurno najbolji auto koji možeš kupiti za te novce danas...
Najbolji auto je dosta subjektivno, za mene i moje poimanje vožnje i auta nije ali mogu razmjeti zašto za nekoga je.
Ne sprdam se.(možda malo:bleh:)
Vozio sam ga neki dan, motor radi savršeno, mjenjač šalta uglađeno, sve radi i auto je utegnut. Ako se pozovete na mene, dobijete i popust.
Znam da sam među rijetkima, al meni bio bilo pun pogodak da je manualac
Cijena je visoka za Pfl-a, ali ajde original M paket i ako je stvarno uredan, malo spustiti i cao. Pouzdanije, brže, udobnije i ljepše ne znam za te pare.
Ovdje treba uzeti u obzir i da su auti iz uvoza često puno lošijeg podvozja zbog zime, soli, vlažne klime.
HR auto pogotovo ako je na obali će bit najčešće neusporedivo boljeg stanja podvozja i limarije nego auti sa sjevera europe ili iz planina.
da, nedavno sam imao na dizalici jedan F10 iz ZD, ispod kao nov. 90 tkm. inaće bi bio pun hrđe na podvozju da je uvoz.
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Znam da sam među rijetkima, al meni bio bilo pun pogodak da je manualac
Ja sam isto tako mislio i redovito koristio manualac E61 525d. Ma nije manualac za taj auto i gotovo... Pretežak je auto, u kombinaciji sa toliko momenta je i i trzav... Uz to, nije ni neka sreća od getribe dužeg hoda nego bi očekivao itd.
Jednostavno, automatik je apsolutno jedini izbor za ovu karoseriju.
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ovdje treba uzeti u obzir i da su auti iz uvoza često puno lošijeg podvozja zbog zime, soli, vlažne klime.
HR auto pogotovo ako je na obali će bit najčešće neusporedivo boljeg stanja podvozja i limarije nego auti sa sjevera europe ili iz planina.
Moj je navodno rodom iz Nizozemske a i pitaj Boga gdje je sve prošao pa nema ništa hrđavo na njemu. Čak ni na podvozju nisu neke matice kriminalne ili slično...
Ali definitivno je plus to što je auto iz Dalmacije.
Ovdje se hvatamo fl/pfl, a realnost je takva da je užasno teško naći E6x sa originalnih 300 i kusur tkm, a kamoli sa 200 i kusur. Uz to kupljen u HR i propisno održavan... tu se ne gleda ni 1.000 ni 2.000 eura... pa na kraju krajeva, odeš u servis i platiš 630 eura redovni servis sa svim filterima, grijačima i modulom grijača. Set poštenih ljetnih guma je 900 eura, zimskih 800. Ili par plastika i gluparija te izuje za 400 eura. Ako je auto takav kakav piše onda nema tu puno pametovanja jer po oglasima jednostavno takvih više nema. Pojave se možda jednom u dvije godine.