Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Kaj dva ta smeća za te novce?
Zakaj stavi cijenu u kunama pa poslije napiše cijena u eurima?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Zakaj stavi cijenu u kunama pa poslije napiše cijena u eurima?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Jer je u grupi po defaultu HRK, nisam nikad vidio opciju da se moze mijenjat kod postavljanja oglasa u grupama, neki imaju kune, neki eure, neki dolare. Pretpostavljam da se moze postaviti kod otvaranja grupe.
Inace mi je marketplace i to oglasavanje po grupama katastrofa, losiji oglasnik u zivotu nisam vidio, ali je iz nekog razloga najpopularniji.
Quote:
Originally Posted by
sfreak
Jer je u grupi po defaultu HRK, nisam nikad vidio opciju da se moze mijenjat kod postavljanja oglasa u grupama, neki imaju kune, neki eure, neki dolare. Pretpostavljam da se moze postaviti kod otvaranja grupe.
Inace mi je marketplace i to oglasavanje po grupama katastrofa, losiji oglasnik u zivotu nisam vidio, ali je iz nekog razloga najpopularniji.
Jer svaka budala ima fb i ne mora izdvojiti 2kn da obavi poziv [emoji16]
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Jer svaka budala ima fb i ne mora izdvojiti 2kn da obavi poziv [emoji16]
Vise sam mislio na neku preglednost, dobar search engine i slicno. Vise puta mi se desilo da trazim nesto, jedan dan mi izbaci, drugi ne. Ili da stavim pregled unutar 30km, a baca mi oglase sa sicilije
Quote:
Originally Posted by
sfreak
Vise sam mislio na neku preglednost, dobar search engine i slicno. Vise puta mi se desilo da trazim nesto, jedan dan mi izbaci, drugi ne. Ili da stavim pregled unutar 30km, a baca mi oglase sa sicilije
To je tek Kino. Pretraga je kao lotto nekad bude nekad ne, a tek aktivnih oglasa koji su prodani pred 2g. Ne kuzim jednostavno da to ne mogu posloziti ili im je ok da radi kao sto radi i sad.
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...0d/oid/3869397
Evo u ponudi ultimativno forumsko vozilo.
Endemske vrste, sa originalnim kilometrima i kompletnom servisnom povijesti.
Iako se sprdaš, ovo je sigurno najbolji auto koji možeš kupiti za te novce danas...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Iako se sprdaš, ovo je sigurno najbolji auto koji možeš kupiti za te novce danas...
Pa i ja baš gledam. I još je u originalnom tvorničkom M paketu, čak i felge. Pravi komad auta za te novce. I još je i boja koja mora biti.