-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Certina
Paaa ak imas astona valjda si prosao ekonomsku igricu i ides samo kud ti se digne, ne moras u guzvu po neki stambilj[emoji14]
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Jesi bio kada u Monte Carlu po noći? Pogotovo ako je kakvo događanje...
Ne ideš ti po štambilj ali ideš u kockarnicu, u luku na jahtu i tako to a obično je gužva u takvim gradovima :D
Certina i ja o stajanju u gužvi a vi o parking mjestima i širini ulica...
-
Ne kužim to tvoje stajanje u gužvi?
Jel bi uistinu rađe stajao u gužvi u Fiat Unu nego u Rolls Royceu? Pa jbt...ja svaki dan stojim u gužvi sa CLS, koji ajde nije top top klasa, ali opet nije nit smeće od auta, i ako idem kamo u petak popodne po gradu troši 18-20 litara, i boli me kurac. A dok stojim u gužvi, je bolje u njemu nego u kakvom slabijem autu jer imam stakleni šiber, grijanje i ventilaciju sjedala, odličnu klimu, odličan zvuk, odlična sjedala. Ne slušam auto kako rokće jer nije dizel. Ne trza mi na svakom kretanju jer nema start stop... A i dok se gužva razbistri, opet imam 290 konja, a ne 90.
Osim financija, nema ama baš nikakvog nedostatka.
-
Quote:
Originally Posted by
Certina
Paaa ak imas astona valjda si prosao ekonomsku igricu i ides samo kud ti se digne, ne moras u guzvu po neki stambilj[emoji14]
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Jesi bio kada u Monte Carlu po noći? Pogotovo ako je kakvo događanje...
Ne ideš ti po štambilj ali ideš u kockarnicu, u luku na jahtu i tako to a obično je gužva u takvim gradovima :D
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Jel bi uistinu rađe stajao u gužvi u Fiat Unu nego u Rolls Royceu? Pa jbt...ja svaki dan stojim u gužvi sa CLS, koji ajde nije top top klasa, ali opet nije nit smeće od auta, i ako idem kamo u petak popodne po gradu troši 18-20 litara, i boli me kurac. A dok stojim u gužvi, je bolje u njemu nego u kakvom slabijem autu jer imam stakleni šiber, grijanje i ventilaciju sjedala, odličnu klimu, odličan zvuk, odlična sjedala. Ne slušam auto kako rokće jer nije dizel. Ne trza mi na svakom kretanju jer nema start stop... A i dok se gužva razbistri, opet imam 290 konja, a ne 90.
Pa naravno da bi u RR-u. Ili u X7.
Ili u bilo čemu tihom, udobnom i sa vrhunskim audio sustavom. Ali to isključuje Lambo, Ferkana itd. jer ako već imam toliko love onda bi tražio samo najbolje za određenu priliku.
To je i bila poanta...
-
Da imam Astona, parkirao bih ga nasred ceste uz upaljena sva 4 žmigavca i rješen problem. :D
-
Dajte meni samo onog poršea i ženi neku konu i svi sretni i zadovoljnim
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Ako godinu dana parkiraš CLS-a skoro da ćeš uštediti za neki polovni Ferrari :).
-
Quote:
Originally Posted by
Jordan
Ako godinu dana parkiraš CLS-a skoro da ćeš uštediti za neki polovni Ferrari :).
Već 3 godine, tako da imam za 1.5 ferraria.
Mondial :D
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
-
-
Ako su org. km i nije bio puno udaran vrijedi. Barem kao ulaganje za buducnost. [emoji16]
Naravno da cijena ide sigurno dole.
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Za te pare bi radije onog 328 automat cabria što je bio na njuškalu. I jeftiniji je.
Neoriginalni 2.5 za 10k€; možda da ima do 100k km i ne zahtjeva nikakvo ulaganje bar 6 mjeseci.
-
Ne bih reko da vrijedi jer nije original, dapače M52B25 nikad u cabrio ni nije bio ugrađivan. Ali inače izgleda jako dobro vizualno.
-
Evo još jednog [emoji2]
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...8i/oid/2749407
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk
-
Gledam da žena zamjeni svoj 320d dok je corona i dok su cijene auta prilicno niske al ovo je nemoguce, 90% modela F30 335i i 340i modela su iz USA koji su bili karambolirani.. Poslao iz zajebancije 2 emaila da dobijem slike i auti su razvaljeni ali pošteno ;) Navodno kad je tamo proglašena totalka auto se vise nemoze registrirat i samo je export opcija.
Dovoljno je da je nakrcan opremom sa Performance paketima i u 9 od 10 slucajeva pise import sa prethodnom štetom/totalkom
Isti ti primjerci su dobrih 20-30% jeftiniji od DE auta i koji nisu bili u totalki niti razbijeni ili lakirani
Zapravo cak sam se i premišljao dali se isplatiti otici ga pogledat ako je jako sportska cijena ali na kraju odustao jer iako je u pocetku jeftin kasnije nema boga da ga se vise riješit
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=315617346&damageUnrepaired=ALSO_DA MAGE_UNREPAIRED&fuels=PETROL&grossPrice=true&isSea rchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&make ModelVariant1.modelId=118&maxFirstRegistrationDate =2019-12-31&maxMileage=200000&maxPrice=55000&minFirstRegist rationDate=2012-01-01&pageNumber=4&scopeId=C&sfmr=false&searchId=4095 5190-65f9-0b10-1e22-d968308d5bb7
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...5-30e938a33303
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...c-dd83c9d12c08
-
Meni su sva tri toliko dobra, da bi zazmirio unfall i otisao ih probati[emoji1]
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Damir Ri
S obzirom na cijene drugih (5-6-7k€) ovo je super prilika, sve te sitnice se rijese ispod cijene auta, samo treba volja.
-
-
Jučer baš mislio staviti taj e46, al postimage nije radio. Koji je to sleeper
-
-
Quote:
Originally Posted by
sfreak
E to je posao [emoji7]
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Aco
Sad znas kako je meni bilo kad sam trazio. Sve su razbijeni ameri.
Ali eto, nasao sam svoj primjerak
-
-
Fali mu klima, šaltung i boja. Ostalo se sredi : II
-
Meni je boja sasvim dobra za serijski e36 bez ikakvih dodataka, jedino bi neke druge felge, ne idu mi na kupejku u serijali, a mjenjač sam tek kasnije skužio da je automat
-
Poprilično mu zapravo i fali. Šteta, u boljoj boji, s kuplungom i klimom vjerojatno bi postigao i duplu cijenu :D
-
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
...e da mi je imat ovaj grijač zadnje šajbe i podešavanje siceva po visini :punish2[1]:
-
Mislin da san se ja davno interesira za ovaj e36
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
-
Citam full oprema i gledam u kurble za podizat prozore pa mi nista nije jasno. I onda opet citam i vidim da je u opremi naveo grijac zadnje sajbe. Stvarno je specijalac :cmf
-
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
...e da mi je imat ovaj grijač zadnje šajbe i podešavanje siceva po visini :punish2[1]:
Kad se bacaš u retrofit?:laugh:
-
https://www.index.hr/oglasi/bmw-seri...20/oid/2688785
Jel bio ovaj auto na forumu?
Prije je imao GS tablice ak se ne varam.
-
-
Već dugo ga smjeraš...ne čekaj, otići će....
-
Quote:
Japan Import aus 1 Hand ,nicht schneller als mit max. 120 km/h bewegt ,
da im Japan eine max. Geschwindigkeit von 100 km/h gilt und auch elektronisch überwacht wird.
:laugh: sreca za kupca pa u japanu nema trkacih staza i sve do zadnjeg japanca, svi se drze zakona. zato tamo nikad nije bilo ilegalnih ulicnih utrka...........oh wait;)
-
Zato se i vozio do 100 km/h, ali bokom :) :) :)
-
Ovaj M6 se ne propusta[emoji91][emoji7]
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
-
Taj auto tako bezveze izgleda uzivo, zivi 200m od mene, auto je prije bio crn, pa je nestao na nekih mjesec-dva i onda se vratio kao plavi...
Ne svidja mi se kako mu ta boja stoji, a pogotovo sa ovom beige unutrasnjoscu, kao crni je bolje izgledao...
-
Izgleda uredan, boja mi se sviđa, motor je po mjeri, oprema dosta dobra... nije mi po ukusu kombinacija boja interijera i nedostatak m paketa, ali auto djeluje očuvano.
-
Čini mi se da su mulde crne
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
-
Farban je pred nekih god-dve dana...
Ta plava boja uzivo nema nikakve veze sa ovom bojom na slikama...