Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ha cijena iz 2013. sada više sigurno nećeš doživjeti. Eventualno da pričekaš ako bi mogla recesija korigirati cijene... no sumnjam da će ga dovesti na razinu od tih 16.500. Pogotovo za šaltung s ovako dobrom konfiguracijom.
ljudi koji imaju pare imat ce ih i nakon recesije
tesko mi je povjerovat da netko tko ima m3 nema pare i da
mu je to 3-4 auto
SMG ni rodena mater minkenska ne voli, to im samo rusi cijenu..
Manual je way to go za takav auto, pogotovo za cabria i za publiku poput nas koja taj auto kupuje da bi gustala u njemu a ne obarala rekorde na ringu..
Cijene ce padat raznoraznim F30 i slicnima di su se ljudi zaletili pa nemaju za kredite, M3 populaciju to nece bas toliko pogodit, na nasu zalost.. [emoji16]
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Bas mislim obrnuto, masa kabrioletu je negdje uz more. Corona je sjebala predsezonu eh sad a kako će utjecati na ukupne prihode ljudi sa mora tek ćemo vidjeti. Takve aute ne vozi bas bilo tko, a ljudi koji imaju firme imaju velike gubitke prihoda
Nadam se cijene malo stabilizirati, prvenstveno da će uopće biti na prodaju pojedini primjerci.
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Bas mislim obrnuto, masa kabrioletu je negdje uz more. Corona je sjebala predsezonu eh sad a kako će utjecati na ukupne prihode ljudi sa mora tek ćemo vidjeti. Takve aute ne vozi bas bilo tko, a ljudi koji imaju firme imaju velike gubitke prihoda
Nadam se cijene malo stabilizirati, prvenstveno da će uopće biti na prodaju pojedini primjerci.
Daj boze da bude tako, ustedit ce mi muku dovlacenja nekog krampa iz Poljske i slaganja.. :laugh:
Prosljedi ako bude koji interesantan od propalih apartmanasa, moze i coupe =)
Znaci 16500 2013-e, sada je realna vrijednost toga cca 11000?
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Znaci 16500 2013-e, sada je realna vrijednost toga cca 11000?
Nema ispod 20 pošten primjerak...
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Po meni, bit će svega po svakakvim cijenama. Predstoji nam sigurno duža ekonomska kriza na razini cijelog svijeta. Ako se planira kupovat ovakve rijetke i luksuzne stvari treba samo bit strpljiv i pratit oglase. Naletit će sigurno dobre ponude jer će i bogati i oni manje bogati radit sve da minimiziraju štetu da bi spasili prvenstveno ono od čega žive. Svatko pametan će štedit prvo na nepotrebnim luksuzima.
Još nije vrijeme za kupnju. Tek će u drugoj polovici godine počet značajan pad cijena. Kako nekretnina tako i auta, brodova.
Mislim da će M ovima slabo padati cijena
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Hoće, hoće, itekako...
Ali kako je Calamari rekao, još se ima. Neka prođe sezona, neka džepovi ostanu prazni, neka se neke zalihe potroše pa da vidiš kako će padati cijene.