Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
Nije mi žurba, nisan ga još oglašava..prvo ponudim ovako malo :msn-wink:
Aha, a dobro takva roba uvijek ima kupca. Moram priznat da je lijep autic ovako na slikama.
Quote:
Originally Posted by
Fix
Aha, a dobro takva roba uvijek ima kupca. Moram priznat da je lijep autic ovako na slikama.
Uf... Slab sam na e36 coupe, al nažalost nemam uvjete za držat ga negdi. Fali mi treća garaža :-X
Al da ga imam di držat - već vidim kako bi spuca 10k eura u njega u godinu dana. Ti auti su jednostavno veći gušt za vozit od bilo čega danas. Hidraulički volan je nezamjenjiv.
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Uf... Slab sam na e36 coupe, al nažalost nemam uvjete za držat ga negdi. Fali mi treća garaža :-X
Al da ga imam di držat - već vidim kako bi spuca 10k eura u njega u godinu dana. Ti auti su jednostavno veći gušt za vozit od bilo čega danas. Hidraulički volan je nezamjenjiv.
Slazem se od rijeci do rijeci s tobom, a sta je najbolje zasad nemam ni ja mjesta za drzat drugi auto. Sta se mene tice i mog ukusa, E36 savrseno ispunjava te uvjete. Vozi se odlicno i danas toga vise nazalost nema.
Jel' prodano?
[emoji1787]
Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk
u zadnje vrijeme opet pratim taj E36 svijet i moram priznat da je nekako opet dosao u modu. U njemackoj i americi su stalno tema. Najvise je vezano za ring i track opcenito. Necu se buniti jer to moze samo dignut cijenu modela.
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
...bit će je 6cyl, ali automat...je 6cyl, ali nema šiber i tako to :laugh:
Tomo -Trebao si iz zafrkancije e36 ponuditi za 2,500eura tu na forumu, čisto da se malo nasmijemo komentarima "potencijalnih" kupaca:laugh:
Gleda san ja auto...prevara ipak..zaobici u širom luku
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Marac, na koji to misliš?
Quote:
Originally Posted by
mariola
Tomo -Trebao si iz zafrkancije e36 ponuditi za 2,500eura tu na forumu, čisto da se malo nasmijemo komentarima "potencijalnih" kupaca:laugh:
misliš da nema ekipe koja može izbaciti 2.5k eur za dobar e36?
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ako ja mogu F90 drzat van garaze onda mos ti i G20!
Malo je nezgodno kad zaledi doduse [emoji1787][emoji1787]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1496126420.jpg