Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Luka mudro zbori.
Ak se auto prodaje ko A1, onda nek bude A1.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
pa A1 osim rucice mjenjaca
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Aj ne drobite sada i vi nego čitajte oglas...
Auto ide na orginalnim BMW Style 5 15’ felgama + 5-a rezervna!
Alpina felge NE idu uz auto i NE prodaju se posebno!
Uostalom, poanta spominjanja ručice je bila ta da netko tko stvarno toliko drži do A1 stanja auta jednostavno ne trpi ovakvu ručicu mjenjača... nije bitno koliko točno auto vrijedi nego je li takav kakvim ga opisuje.
:laugh::laugh:
Mea culpa. Bez felgi je to malo drugacija prica.
Samo ne znam tko ocekuje A1 stanje sa 260k km, nije ga moguce ni postići. Ne vidim u oglasu ni da prodavac piše da je bez greške ikakve, da ga je pretresti našlo bi se suigurno nemal broj stvari koje bi se moglo promijeniti.
Ali da je auto uredan, je i ima dosta rijetkih dijelova. Cijenu će reći tržište kao i svaki put.
Quote:
Originally Posted by
Toni
Ali da je auto uredan, je i ima dosta rijetkih dijelova. Cijenu će reći tržište kao i svaki put.
Tržište mu govori već godinu dana, koliko je auto na oglasu :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Toni
:laugh::laugh:
Mea culpa. Bez felgi je to malo drugacija prica.
Samo ne znam tko ocekuje A1 stanje sa 260k km, nije ga moguce ni postići. Ne vidim u oglasu ni da prodavac piše da je bez greške ikakve, da ga je pretresti našlo bi se suigurno nemal broj stvari koje bi se moglo promijeniti.
Jel tebi to neki frend ili šta? :laugh:
Naravno da je moguće postići da je auto uredan sa 260tkm... onakva ručica ne spada pod uredan auto :msn-wink:
S obzirom na to da je vrijednost ručice zanemariva u odnosu na to koliko neke druge stvari koštaju onda to upućuje na zaključak da ni ostatak nije bajan... što, naravno, ne mora biti istina : II
Zvao sam lika čim je objavljen oglas. Čim neko skriva broj šasije odma mi ide na živce. Nisam išao gledat auto jer kad sam ga pitao za hrđu, rekao je da ima nešto, "star je to auto". Kad ima nešto, znači da ima puno, po mom iskustvu.:laugh:
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Tržište mu govori već godinu dana, koliko je auto na oglasu :laugh:
Slažem se.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Jel tebi to neki frend ili šta? :laugh:
Naravno da je moguće postići da je auto uredan sa 260tkm... onakva ručica ne spada pod uredan auto :msn-wink:
S obzirom na to da je vrijednost ručice zanemariva u odnosu na to koliko neke druge stvari koštaju onda to upućuje na zaključak da ni ostatak nije bajan... što, naravno, ne mora biti istina : II
Nemam pojma ko je, nikad nisam vidio auto.
Eto u drugom dijelu si sam odgovorija ono što sam htio reći. Dok se ne digne na dizalicu i pregleda ovo su sve naklapanja.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Zvao sam lika čim je objavljen oglas. Čim neko skriva broj šasije odma mi ide na živce. Nisam išao gledat auto jer kad sam ga pitao za hrđu, rekao je da ima nešto, "star je to auto". Kad ima nešto, znači da ima puno, po mom iskustvu.[emoji23]
Ne treba dalje od ovoga ić. Sve je tu jasno.
Kad se drži do održavanja onda ne može bit poderana stvar koju diraš rukom cijelo vrijeme vožnje. Ako je ručica mjenjača ovakva, onda su dijelovi koji se ne vide garantirano u lošem stanju.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Zvao sam lika čim je objavljen oglas. Čim neko skriva broj šasije odma mi ide na živce. Nisam išao gledat auto jer kad sam ga pitao za hrđu, rekao je da ima nešto, "star je to auto". Kad ima nešto, znači da ima puno, po mom iskustvu.:laugh:
Ma i te fore... naprdi cijenu, reklamira ga ka da je top topova i onda "star je to auto"... ma daj me nemoj...