Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Mislim da je Calypso bio standardna boja tek iza 92e, zato je ovdje bio po narudžbi. Brokatrot je bio standard prije facelifta.
Daj nek promini rucicu mjenjaca
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Mene ta rucica toliko odbije da auto ne bi ni gleda... pa mislim stvarno... takav primjerak i onda mu je puno 400, 500 kuna za rucicu...
Možda je auto dobro, ne kažen...ali zabio je fixnu ne malu cijenu i onda ta ručica....
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Mene ta rucica toliko odbije da auto ne bi ni gleda... pa mislim stvarno... takav primjerak i onda mu je puno 400, 500 kuna za rucicu...
Slažem se, kad vidim ručicu,odmah počnem zamišljat što je sa onime što se ne vidi.....
Quote:
Originally Posted by
IvoDU
Slažem se, kad vidim ručicu,odmah počnem zamišljat što je sa onime što se ne vidi.....
I raspadnuti keder vrata. Za tu cijenu ima da su sva 4 kedera ganz nova iz Tomića.
Quote:
Originally Posted by
-VeX-
taj auto nebi platio više od 2500 eura kad bi sjedio na milionima.
Da sam kupac prodavača bi pitao jel auto trul ako kaže nije krokodilku bi stavio pod zadnja vrata gdje je jack stand za dizalicu i digao 99.9 % e34 završava prepiganih pragova iako je u pragu xxl pojačanje za dizalicu samim tim bi cijenu formirao.
Kladim se da na mjerenju snage ima barem 20 - 30 konja manje nego kaj bi trebao samim tim opet formiranje cijene... i td.
Quote:
Originally Posted by
v3kac
taj auto nebi platio više od 2500 eura kad bi sjedio na milionima.
Da sam kupac prodavača bi pitao jel auto trul ako kaže nije krokodilku bi stavio pod zadnja vrata gdje je jack stand za dizalicu i digao 99.9 % e34 završava prepiganih pragova iako je u pragu xxl pojačanje za dizalicu samim tim bi cijenu formirao.
Kladim se da na mjerenju snage ima barem 20 - 30 konja manje nego kaj bi trebao samim tim opet formiranje cijene... i td.
A šta ga možeš srat.
M paket i felge vide 4k€...osta si u nekoj davnoj prošlosti.
Quote:
Originally Posted by
Tomo_st
A šta ga možeš srat.
M paket i felge vide 4k€...osta si u nekoj davnoj prošlosti.
U sridu,
U dijelovima skoro vrijedi traženu cifru a pišu se traktati o rucici mjenjača.
Aj ne drobite sada i vi nego čitajte oglas...
Auto ide na orginalnim BMW Style 5 15’ felgama + 5-a rezervna!
Alpina felge NE idu uz auto i NE prodaju se posebno!
Uostalom, poanta spominjanja ručice je bila ta da netko tko stvarno toliko drži do A1 stanja auta jednostavno ne trpi ovakvu ručicu mjenjača... nije bitno koliko točno auto vrijedi nego je li takav kakvim ga opisuje.