Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Istina je to sta kazes
Ali jako je malo takvih auta koji vec stari a da nisu dobro naceti iznutra
Osim onih s mora i toplijih krajeva s uvijetom da bivsi vlasnici nisu karabudili i bili cicije za odrzavanje
Kad se sjetim sta se sve nade u pragovima koji su vec radeni a majstori iznutra samo povrsno obrusili pa nakacili novi prag..
A tih igara po slavoniji i unutrasnjosti ima koliko hoces
Ili kad ides brusiti pod pa sto dalje brusis vidis sve vise koje zlo te ceka jer se godinama samo bacala zastita,pogotovo na zadnjem mostu na uporistima i nosacima
To radis sam za sebe a za takvo sta naci preciznoga limara je ravno lutriji koji bi se uopce uhvatio toga
Vidim da onaj GIGI sto restaurira stvarno radi dobre poslove,ako se ne varam je iz Varazdina..
u svakom ti je poslu tako
ako ne platis kurvu platis likara
Quote:
Originally Posted by
Shogun
u svakom ti je poslu tako
ako ne platis kurvu platis likara
U zadru vecinom platis i kurvu i likara. Znaci vratis auto na t.p za ruzinu, kad se vrati mos s pragova citat novine sto su gurali, odlipljivat trake, pu pjenu busit... auto se vrati u gkrem stanju neg je otisa na popravak, a gazda laksi za par tisucica... nema veceg fusa neg u limariji.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ovo je uvjetno točno. Da, ne možeš na način na koji to radi 99,9% ljudi.
Auto koji pokaže ruzinu se rastavi do golog lima. Ispjeskari, otvori, dobro pregleda svaki džep, svaki ćošak. Onda ga se uredno polimari, dooobro zaštiti i kraju lakira. Pa možeš računati da će potrajati koje desetljeće ako ga baš ne voziš svaki dan u sol.
Ali koliko to košta...? Ili ćeš sve to raditi sam ili ćeš istresti neku ludu lovu. Da ja to radim za nekoga ne vjerujem da bi pristao na manje od 6k€...
Prije nekih dvije godine se frend raspitivao za golfa keca i majstor mu rekao cca 5000€ i kaže trajat će oko godinu dana da se komplet limarija restaurira
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Istina je to sta kazes
Ali jako je malo takvih auta koji vec stari a da nisu dobro naceti iznutra
Osim onih s mora i toplijih krajeva s uvijetom da bivsi vlasnici nisu karabudili i bili cicije za odrzavanje
Kad se sjetim sta se sve nade u pragovima koji su vec radeni a majstori iznutra samo povrsno obrusili pa nakacili novi prag..
A tih igara po slavoniji i unutrasnjosti ima koliko hoces
Ili kad ides brusiti pod pa sto dalje brusis vidis sve vise koje zlo te ceka jer se godinama samo bacala zastita,pogotovo na zadnjem mostu na uporistima i nosacima
To radis sam za sebe a za takvo sta naci preciznoga limara je ravno lutriji koji bi se uopce uhvatio toga
Vidim da onaj GIGI sto restaurira stvarno radi dobre poslove,ako se ne varam je iz Varazdina..
Da, GIGI je iz okolice Varaždina, točnije Sračinec. Radi restauracije oldtimera i svega i radi čuda u svom poslu.
Uvijek volim pogledati njegove radove
Stvarno radi jeben posao
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Uvijek volim pogledati njegove radove
Stvarno radi jeben posao
Gdje se mogu pogledati njegovi radovi, na netu?
Zna li netko o čemu se tu radi? BMW E34 535i Sonderlack 490 je neka specijalna serija ili?
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-34955208
Mislim da nema prostora govoriti o nekoj specijalnoj seriji. Boja je redovni program calypsorot.