-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Koje gluposti, zašto se nebi nešto isplatilo voziti svaki dan?
Da imam malo više para vozio bi svaki dan cls 63 amg iz 2009e ali s ubacenim 55 amg motorem.
Da imam srednje više para bi vozio taycana.
A da imam tolko para da ih nemogu izbrojit bih vozio F50. Svaki dan, boli te kurac.
Bolje da u guzvi sjedim u Ferrariju nego u skodi fabiji.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Koje gluposti, zašto se nebi nešto isplatilo voziti svaki dan?
Da imam malo više para vozio bi svaki dan cls 63 amg iz 2009e ali s ubacenim 55 amg motorem.
Da imam srednje više para bi vozio taycana.
A da imam tolko para da ih nemogu izbrojit bih vozio F50. Svaki dan, boli te kurac.
Točno to, znam lika koji svaki dan po gradu voza aston martin, kaže guštam, a taj auto je patnja po gradu jer je ogroman i širok i nizak ali njega boli tuki
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
-
Kakve veze ima koliki je auto za voznju gradom? Nikad mi taj dio nije bio jasan...
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Kakve veze ima koliki je auto za voznju gradom? Nikad mi taj dio nije bio jasan...
Ja se po gradu vozikam u Toyoti Hilux,i uglavnom ne vidim problem u 5,2 m. Neki imaju više problema sa Tvingom🙄
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Spušten A6 je popriličan problem za vožnje po gradu, dug je poprilično da se možeš svugdje uvalit, penjanje po nogostupima ne dolazi u obzir, parkiranje na nos isto tako da ne ostavis branik na nogostupu... nije baš da nema veze.
-
Kolega hoce reci da je stvar u postavkama u glavi, ne u velicini auta, onaj tko hoce, lako nađe nacin da sve funkcionira bez greske, bila to voznja ili parkiranje, tko nece taj ima problem i sa Smartom.
-
Nikad se ne penjem po nogostupima ako ima vise od 3 cm, a na nos ne znam dal sam se 2 puta u zivotu parkirao osim na bocnom parkingu pod kutom...
Nije mi uopce jasno zasto netko ima ideju parkirat negdje na nos, niti je lakse, niti preglednije, niti lakse izac ako ti netko stane blizu, niti jedan + za parkirat nosom...
-
5ica bmw po zg nije problem. S klasa Lang je itekako.
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Jedna od boljih izjava u zadnje vrijeme, podržavam :-)
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk
-
Svakako dobra izjava, ali ... [emoji16]
Prvo, Ferrari kosta 150 ,200k €. Trosi ti 25l u takvoj guzvi.
Dok za 15t € imas fabiju ili forda, koji trose 5l. Jednostavno nema racunice. Zato si nikad i necu kupit Ferrari. [emoji16]
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
peepe
Svakako dobra izjava, ali ... [emoji16]
Prvo, Ferrari kosta 150 ,200k €. Trosi ti 25l u takvoj guzvi.
Dok za 15t € imas fabiju ili forda, koji trose 5l. Jednostavno nema racunice. Zato si nikad i necu kupit Ferrari. [emoji16]
Molim vrati se 5-6 postova iznad i pročitaj moj post.
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Mislim da je to fobija ljudi koji voze male aute pa misle da s bilo čim većim bi bilo problema.
Ja sam u 3 godine imao samo jednu situaciju di je uistinu bilo na knap...u ZG u Petrinjskoj, podzemna garaža u blizini policijske postaje. Parkinzi su uistinu mali...ali jebiga, sparkirao sam se i tamo :D
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Molim vrati se 5-6 postova iznad i pročitaj moj post.
Naravno da se zezam u svome postu.
I sadasnje auto mi ne trosi ispod 10l. I nikako nije za grad, ali ga ipak koristim.
Svi bi mi vozili F90 svaki dan, samo da se to moze prisutit.
-
NE radi mi irony meter danas :D
Ja baš danas napravio 80 km po gradu, prosjek potrošnje 14 litara. Al rađe sa cls nego sa fiat punto :D
-
Ja sam se prije 30ak postova borio sam ko lav da to pokusam objasnit. [emoji23]
To sta on gori, trosi, brekce, stekce, ne grije se, grije se.. to se sve rijesi na servisu. Samo je stvar novcanika. Nije to neki caterham da je mazohizam. Ljepse je stajati u guzvi s M5, nego sa 116d.
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
peepe
Naravno da se zezam u svome postu.
I sadasnje auto mi ne trosi ispod 10l. I nikako nije za grad, ali ga ipak koristim.
Svi bi mi vozili F90 svaki dan, samo da se to moze prisutit.
Ako E60 sa tim motorom troši 10 po gradu onda tvoj ide na 13-14.
-
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Mislim da je to fobija ljudi koji voze male aute pa misle da s bilo čim većim bi bilo problema.
Ja sam u 3 godine imao samo jednu situaciju di je uistinu bilo na knap...u ZG u Petrinjskoj, podzemna garaža u blizini policijske postaje. Parkinzi su uistinu mali...ali jebiga, sparkirao sam se i tamo :D
Ja vozim X5 po gradu, inače trenutno za posao vozim kamion po gradu i nemam problem sa gabaritima ali kad ti je auto jednako širok kao parking je problem [emoji16]
-
Jeben mu ako meni zena nema problema po gradu sa x6 i sad sa a6 onda stvarno nezzz. Ja da iman para ko zna sta bi vozija. Ali sigurno bi bija neki mazohizam po mogucnosti F1 bolid i bolila bi me neka stvar. A ovako sad bi bija zadovoljan i sa caymanom kao od kolege klokana.
-
Quote:
Originally Posted by
bestiale
Jeben mu ako meni zena nema problema po gradu sa x6 i sad sa a6 onda stvarno nezzz. Ja da iman para ko zna sta bi vozija. Ali sigurno bi bija neki mazohizam po mogucnosti F1 bolid i bolila bi me neka stvar. A ovako sad bi bija zadovoljan i sa caymanom kao od kolege klokana.
Kvaka je velika koju ljudi ne kuže nije isto u gradu Pakracu koji ima 3 semafora i gradu Splitu ili Zagrebu
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Kvaka je velika koju ljudi ne kuže nije isto u gradu Pakracu koji ima 3 semafora i gradu Splitu ili Zagrebu
Koja je razlika?
-
Quote:
Originally Posted by
salemetal
Koja je razlika?
Parking je višestruko dostupniji, promet je puno slabiji, uostalom ako nisam pogriješio ti uvijek parkiraš svoj i30n u jednoj ulici na skoro istom mjestu, u velikom gradu to je neizvedivo ako nemaš svoj parking
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Parking je višestruko dostupniji, promet je puno slabiji, uostalom ako nisam pogriješio ti uvijek parkiraš svoj i30n u jednoj ulici na skoro istom mjestu, u velikom gradu to je neizvedivo ako nemaš svoj parking
Parking je problem i kod nas jer sam u centru, ali znam da je u Zg katastrofa.
Hocu reci, ako nemas smarta da ga parkiras na neko polumjesto, dođe ti na isto parkirao veci ili manji auto.
-
Quote:
Originally Posted by
salemetal
Parking je problem i kod nas jer sam u centru, ali znam da je u Zg katastrofa.
Hocu reci, ako nemas smarta da ga parkiras na neko polumjesto, dođe ti na isto parkirao veci ili manji auto.
Pa ne bih se složio, probaj x5 bočno ubaciti negdje kad je duži od svega a bome i širi, u većini parkinga je širok koliko i parking mjesto dakle kotači su na 1cm do crte sa svake strane. Dužina isto tako jer standard je valjda yugo još uvijek za izradu mjesta. u gunduličevoj ako se parkiram moram biti 1 u redu ili ne mogu van iz auta bez da se jedva provučem. Uostalom auto mi ima milion oštećenja od parkinga što je vratima napravljeno po njemu, e sad u sve to ukalkuliraj da je na puno većem prostoru gužva za parking kao u centru i točno si najebo za parkiranje.
-
F30 i parking.
Takva parking mjesta su pravilo, a ne iznimka.
I jos na to dodaj ekipu kaj ne zna parkirati.
Pa parkira corsu kao da je X5https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c7b1b957ca.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...62ed68a746.jpg
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Glupost, dođi u Pulu pa nađi parking, hoces malo sutra, kruzit ces kao i u Zagrebu dok ne nađeš slobodno mjesto, to je nekad bila velika razlika u guzvi između velikih i malih gradova, sad je guzva ista gdje god dođeš.
A parking mjesta bolesno uska, pa tko ima sirok auto ili coupe sa sirokim vratima, u pravilu ima pusionu.
-
Sa coupeo se jednostavno parkirat jer ti je dosta 15 cm da orvoris vrata, spustis prostor i kao glista se izvuces van, dok ti u limo treba bar 30 cm jer se ne mozes od okvira stakla provuc...
-
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Glupost, dođi u Pulu pa nađi parking, hoces malo sutra, kruzit ces kao i u Zagrebu dok ne nađeš slobodno mjesto, to je nekad bila velika razlika u guzvi između velikih i malih gradova, sad je guzva ista gdje god dođeš.
A parking mjesta bolesno uska, pa tko ima sirok auto ili coupe sa sirokim vratima, u pravilu ima pusionu.
Pula je veća dosta od spomenutih ali more je opet neki drugi faktor jer mala Opatija je npr problem
-
Nista nije problem ako se mozes prosetat 5 min do kafane , a ne stat odmah ispred kafane...
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Nista nije problem ako se mozes prosetat 5 min do kafane , a ne stat odmah ispred kafane...
Pa da u kafani ne vide da si iz bmwa izasao??
Zasto onda uopce ici?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ako od auta do šanka ima više od 10 metara, tražim dalje...
-
Kao sto sam vec rekao, spusten audi a6 volanat po uskim ulicicama i trazit mu parking mjesto koje je je dostatno za duzinu i sirinu nije nimalo ugodnonu uskim gradovima, a pogotovo spustenim autu sa velim meduosovinskim razmakom.
Sve se moze, kao sto sam mogao i sam, al da je prakticno. Nije
-
Eto na sada...
A6 je nezgodan u gradu a Aston Martin nije kad imaš love...?
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Eto na sada...
A6 je nezgodan u gradu a Aston Martin nije kad imaš love...?
Paaa ak imas astona valjda si prosao ekonomsku igricu i ides samo kud ti se digne, ne moras u guzvu po neki stambilj[emoji14]
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Certina
Paaa ak imas astona valjda si prosao ekonomsku igricu i ides samo kud ti se digne, ne moras u guzvu po neki stambilj[emoji14]
Poslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk
Jesi bio kada u Monte Carlu po noći? Pogotovo ako je kakvo događanje...
Ne ideš ti po štambilj ali ideš u kockarnicu, u luku na jahtu i tako to a obično je gužva u takvim gradovima :D
-
I stavis auto pred ulaz, a mali od kasina ili marine ga odveze u garazu...
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
I stavis auto pred ulaz, a mali od kasina ili marine ga odveze u garazu...
Vidim da nisi bio u Monte Carlu :D :D
-
Pa nije baš tako usko u Monte Carlu....a i parkinga napretek, pa barem je Monte Carlo malen, a i lijep za prošetat. A i ima besplatne punionice za EV :D
Ja da dobim na euro jackpotu bi mi ubiti bilo lakše, jer je Ferrari manji od CLS-a :sudar
-
Jbg ja ne idem dalje od Rijeke, tu i tamo do Opatije i Crikvenice...
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Jbg ja ne idem dalje od Rijeke, tu i tamo do Opatije i Crikvenice...
Ne laži neki dan sam te sreo u VG :laugh:
-
Ne znam ja nista o tome :) :)