Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Jel nije da se comfort sjedala "pregibaju" na sredini naslona? Meni ovo izgleda da je naslon od običnih sjedala, a donji dio od comfort, neka kemija
Ovo nisu komfort sjedala. To je neka kemija žešća. Samo su stavljene spužve i koža sjedećeg dijela od komfort sjedala. I nasloni za glavu od novijeg tipa. Nasloni sjedala su obični i sjedala nisu skroz električna što komfort sjedala moraju biti.
Za paljenje nisam 100% siguran ali rekao bih da je krenulo tek sa FL od 2007.
Prvo je bio ključ na romb, pa onda onaj plastični koji se umetne a tek onda na tipku.
Volan sa pedalama nije original...
Kljuc je kao od e90 plasticni, kljuc se utakne u stup volana, a pali se na gumb koji je na tabli…
Quote:
Originally Posted by
mast
ako netko ima koju pametnu...
Senzor tlaka dpf-a.
Nalazi se na plastičnom nosaču na ventil deklu, iznad dpf-a.
Sa dpf-a do njega ide crijevo, skužit ćeš.
Quote:
Originally Posted by
IvoDU
Od kolege reci kaj te zanima. Ok je auto na prvu nisam nešto previše istraživao...
Quote:
Originally Posted by
Prepiksator
Od kolege reci kaj te zanima. Ok je auto na prvu nisam nešto previše istraživao...
Iskreno zanima me za mene, imam e34 skoro 20 godina, pa bi još i e32, ali u zavidnom stanju. Ovdje vidim da nije original 3.0 motor, nešto je preslagivano, pa me zanima što je s njime. Onda unutrašnjost (sicevi prednji mi djeluju tapecirani). Kakav je auto od dole, auspuh original ili aftermarket. Ukratko zapeo mi je za oko, ali zanima me povijest auta, detaljnije stanje i modifikacije. Jer pričam o autu koji je ipak na granici oldtimer-a.
Ivo, nije ti jednostavnije E32 pratiti i na ostalim tržištima EU? Uvoz je tu sitna lova.
Bojim se vani ispod 10000 teško, i da he rost fri..
Kako je s uvozom E36?
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
E36 je kao i ostali kikiriki za uvoz dokle je star 30 ili više godine, dakle trenuno 1992 il 1993 tko će znati kakos e to točno broji.