Nisam vidio tvoj post smrade :p
Printable View
Nisam vidio tvoj post smrade :p
Hm, forum ovakav kakav je moguće je gledat kako treba samo na Wide rezolucijama, na 4:3, pogotovo tipa 1024x768 vrlo je neugodno. Uglavnom je to zbog stalno prisutnog stupca desno u kojem se nalaze Google, TinyPIC i New posts :p
Još ako se još prozor kod 4:3 rezolucije malo smanji, tekst postova postane tako uzak da je jedva čitljiv...
EDIT: sad tek vidim da se taj okvir desno može zatvoriti, a onda ostaje zatvoren do daljnjega na threadovima i podforumima, a vraća se samo na naslovnoj :thumbsup:
Sve je onda kako treba ljudi, svaka čast :notworthy:
Jel se ovaj tinyPIC uploader moze iskopcati negdje? Uzasno me zivcira, zaklopim ga u stranu no na svakom otvaranju stranice se pojavi...
hm, ne znam kako kod tebe ali ja jednom kad ga zatvorim vise mi se sam ne otvara!??
ja sam ga isto zatvorio i tako je stano,otvori mi se tek kad odem na pocetnu stranicu
ono kaj meni osobno jako jako jako fali je to da nemogu vise vidjet otvorene threadove po nickovima. prije se moglo s nicka oticna opciju show all threads started by XXXXXXX a sad toga nema. jel se moze slozit ili ne? kaj samo meni to fali?
iznad tebe je recimo post od Tomislava,stisni jedan klik na njegov nick iznad avatara i otvorit ce se tzv padajuci izbornik,u desnoj koloni druga opcija,view forum threads. mislim da ti je to to