Dase i ja malo ocitujem na ovu tenu
Prvo 2 Ceptor :punish2[1]::laugh::laugh:
2 Lewis Sime je vec sve rekao sto sam ionako ja mislio rec, moram priznat da uopće ali bas jednu sekundu nisam pomislio iz kojeg dijela su članovi kluba čije su slke na kalendaru...tako da ovo spominjanje nekog regionalizma je malo bezveze...ako te zanima tko je bio u ziriju ja cu ti rec, kompletan Admin team sa super modovima je bio u žiriju...imali smo ideju staviti poll za vise slika ali to bi se razvuklo na sve strane i uvijek bi netko imao nešto za prigovorit kao recimo sad...ja sam kriv jer se nisam sjetio bas tebe da ti javim da ti odradis fotkanje za slavoniju sa SLR aparatom i dobrom aparaturom..ionako jedini tko bi bio u izboru si ti jer Klonmxov auto trenutno nije u stanju za slikanje a kalkanov je raskopan....mislim da netreba oko toga dizat neku buku, a vjerujem da će do slijedećeg kalendara tvoj sigurno uć u 12...recimo meni je bilo zao sto daliborov L7 nije usao ove godine u kalendar, ali nije mogao jer je slikan na istoj lokaciji kao 1600 ili npr. dadin tds...opet ista lokacija...ali ući će valda slijedece godine...ovo nam nije ni prvi a bogme ako se mene pita ni zadnji kalendar koji ćemo štampat...toliko