Re: HOK osiguranje - novi sponzor kluba
Quote:
Originally Posted by
mario328i
iane,baci i meni pm,ja sam se čuo s tim čovjekom al nema bogzna kakve pogodnosti: II
heh, nije da ja dajem neku bolju cifru, ja samo sve prenesem od njega sto mi kaze vama, znaci iste su cifre u igri.
Quote:
Originally Posted by
Ian e36
heh, nije da ja dajem neku bolju cifru, ja samo sve prenesem od njega sto mi kaze vama, znaci iste su cifre u igri.
...laže cim zine...a proviziju stavlja u čarapu...:bleh:
Quote:
Originally Posted by
mario328i
iane,baci i meni pm,ja sam se čuo s tim čovjekom al nema bogzna kakve pogodnosti: II
kaj ti je ponudio uopće ak se može znati ? :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Chief_Wolfinjo
kaj ti je ponudio uopće ak se može znati ? :laugh:
npr ako krećeš od 0,da ti kao i sve kuće 10% u startu,jeftinije je za nekih 100-tinjak kn a do kad će tako bit.....ne nadaj se nekom gratis bonusu samo:laugh:
ja sam se raspitivao jer su mi zbog sudara skinuli neki bonus al budem to već riješio.
Quote:
Originally Posted by
mario328i
npr ako krećeš od 0,da ti kao i sve kuće 10% u startu,jeftinije je za nekih 100-tinjak kn a do kad će tako bit.....ne nadaj se nekom gratis bonusu samo:laugh:
ja sam se raspitivao jer su mi zbog sudara skinuli neki bonus al budem to već riješio.
10% imam već pravo bez ove pogodnosti pa sam mislio dodanith 10% :laugh:
ali kolko vidim :thumbdown:
vani npr.. u velikoj britaniji sve živo i neživo nude samo da ljudi dođu kod njih, a ovdje nas cjede ko naranđu :laugh:
meni radi stete na drugom autu danas na bmw koji regam prvi put pod novim vlasnistvom 0% u eurohercu.
Da samo nadopišem, e36 compact 8/96 procijenjeno na 26000 kn
narudzba tablica sa tri broja nemoguća tj jest moguća ako želiš tri broja i dva slova drugačije nedaju????????
nered!!!!!!!!!!!!!!!:thumbdown::no::cmf