Re: E60 udaren - osiguranje plaća popravak - preprouke?
Quote:
Originally Posted by
Zoran12
Za Baumgartnera znam tko radi limariju i čovjek je odličan. Aposlutno preporuke za njega. Nije mi baš Čakovec usput i da se vozim tamo, pa ostavljam auto na par dana, pa nazad po njega. Inače bi stvarno tamo vozio auto.
Što se tiče ove druge izjave za ovlašteni servis :) Ne da mislim da se to može dogoditi, nego znam nekoliko slučajeva gdje su postupali s autom onako kako ne očekuješ od službenog servisa da postupa. Neću imenovati koji grad, ali nije ČK :)
Što se tiče samih servisa u Baumgartneru, tu nekoliko mojih prijatelja nije imalo baš pozitivne kometare na sam servis. Zadnji put je to bilo prije dvije godine. A od onda nisam imao priliku čuti od nekoga s BMW-om da je radio servis kod njih, pa da čujem dojmove. Ako imaš nekakva iskustva, molit ću te da mi preneseš dojmove. Što si radio, jesi vidio stare i nove dijelove nakon servisa, itd... Cilj mi je pružiti svom autu najbolje moguće majstore, bio to službeni servis ili ne.
Godinama vozim aute u Baumgartner na servis i imam samo preporuke. Uglavnom redovni servisi i osnovno održavanje. Nikad nisam tražio stare dijelove ali sam siguran da promijene ono što je dogovoreno. Dogovorim termin, provozam se do ČK i pričekam da bude gotov.
Quote:
Originally Posted by
marino
Godinama vozim aute u Baumgartner na servis i imam samo preporuke. Uglavnom redovni servisi i osnovno održavanje. Nikad nisam tražio stare dijelove ali sam siguran da promijene ono što je dogovoreno. Dogovorim termin, provozam se do ČK i pričekam da bude gotov.
Nadam se da je stvarno tako. (u smislu da nisi imao razloga provjeravati). Poznanik koji je tamo kupio BMW i Mini je imao druačije iskustvo, pa je uspio dokazati da mu nisu mijenjali ulje i da su filteri samo ispuhani. Doduše to je bilo prije 4-5 godina. Zato sam rekao ranije, ne znam u zadnje dvije godine nikoga s iskustvom BMW-a i servisa tamo. Imam prijatelja koji Suzuki servisira tamo i zadovoljan je. Ti si prvi koji mi je dao pozitivan feedback u zadnje vrijeme.
Quote:
Originally Posted by
Shogun
onaj tko ti sutra moze
uzet auto za radit je majstor upitne kvalitete
my5cnt
Citam i ne razumijem ovo napisano?
Quote:
Originally Posted by
Zoran12
Apsolutno se slažem s tim. Kod takvog majstora ni ne bi otišao. Ovog kojeg sam pronašao, provjerenog posla, čekam tri tjedna da dođem na red.
Ne mogu vas razumijeti sto vi pisete.Ovo sto si napisao ce ti bilo koji,ali doslovce bilo koji limar lakirer popraviti,ne kazem da nema fusera no polakirati i malo ispraviti udubljena oba vrata,ljudi,o cemu pricamo.Pa auti se iz dva dijela sastavljaju u koje kakvim supama pa se prodaju na njuskalu pod nikad razbijen.Dobrog lakirera vise nema,sve je to štampa ga uzimanje love nama koji nemamo garazu,spricu,nitro i malo boje te minimalno znanja.Lakirao sam svojih toliko auta da nabrojati ne mogu sve,kog svih-poznatih po zagrebu i cijeloj okolici,i da li sam bio zadovoljan?Ne,nikada.Uvijek je bila greska,greskica,i sve ostale mane.Na kraju,najzadovoljniji sam sa najjeftinijim jer ispadne-isto.Moj savjet je,vozi auto bilo kome tko se time bavi,bit ces zadovoljan.Jer ako mislis da netko tko je poznat,tko ima guzvu,tko je zauzet,zatrpan poslom,nema vremena,ce ti napraviti bolje,varas se.Moj iskren savjet.
bio sam ja kod jednog takvog pa mu se nije posusio filer i ostali tragovi brusenja
onda sam bio kod jos jednog koji je trebao sanitat tri tockice hrdje pa nakon orvog pranja ponovno probilo
da zelim da mi se tako radi onda bih sam
to polakirao kao sto sam lakorao sam haubu na kombiju pa je ispalo bolje od ove dvojice
Quote:
Originally Posted by
cancer_zg
Citam i ne razumijem ovo napisano?
Ne mogu vas razumijeti sto vi pisete.Ovo sto si napisao ce ti bilo koji,ali doslovce bilo koji limar lakirer popraviti,ne kazem da nema fusera no polakirati i malo ispraviti udubljena oba vrata,ljudi,o cemu pricamo.Pa auti se iz dva dijela sastavljaju u koje kakvim supama pa se prodaju na njuskalu pod nikad razbijen.Dobrog lakirera vise nema,sve je to štampa ga uzimanje love nama koji nemamo garazu,spricu,nitro i malo boje te minimalno znanja.Lakirao sam svojih toliko auta da nabrojati ne mogu sve,kog svih-poznatih po zagrebu i cijeloj okolici,i da li sam bio zadovoljan?Ne,nikada.Uvijek je bila greska,greskica,i sve ostale mane.Na kraju,najzadovoljniji sam sa najjeftinijim jer ispadne-isto.Moj savjet je,vozi auto bilo kome tko se time bavi,bit ces zadovoljan.Jer ako mislis da netko tko je poznat,tko ima guzvu,tko je zauzet,zatrpan poslom,nema vremena,ce ti napraviti bolje,varas se.Moj iskren savjet.
U svakom slučaju, hvala na savjetu. Cijenim svačije mišljenje. Osobno sam vidio što je dobar posao na autu što se tiče limarije i što je loš posao, a pričamo o istoj cijeni rada (1000kn po elementu). Pa se onda opredjeljujem za ono u što sam se uvjerio da je dobar posao. Kod jednog ću čekati tjedan dana, kod drugog dva-tri tjedna. Nije mi hića i mogu se strpiti da dobijem ono što želim.
Quote:
Originally Posted by
marino
potpuno isto i ja radim, otkad imam F30 (uskoro će biti 5 godina) samo sam jednom bio u Tomiću na servisu jer nisam stigao do ČK i požalio sam što sam išao kod njih... Baumgartner je prva liga, otac i ja tamo vozimo svoje aute, nikad problema
Quote:
Originally Posted by
Prophet
potpuno isto i ja radim, otkad imam F30 (uskoro će biti 5 godina) samo sam jednom bio u Tomiću na servisu jer nisam stigao do ČK i požalio sam što sam išao kod njih... Baumgartner je prva liga, otac i ja tamo vozimo svoje aute, nikad problema
Odlično. Možeš li mi reći nešto više o iskustvu s njima? 5 godina je dovoljno vremena za primjetiti svašta. Jel snimaju što rade kao npr servis u Austriji?
Quote:
Originally Posted by
Zoran12
Odlično. Možeš li mi reći nešto više o iskustvu s njima? 5 godina je dovoljno vremena za primjetiti svašta. Jel snimaju što rade kao npr servis u Austriji?
5 godina ja vozim F30 tamo, a stari nekih 10 ide kod njih... voditelj servisa je izrazito stručan, vrlo pristupačan, stvarno Njemačka razina usluge. Snimaju sve, plus ako vide da nešto nije kako treba isto snime i odmah pošalju na mail
Quote:
Originally Posted by
Prophet
5 godina ja vozim F30 tamo, a stari nekih 10 ide kod njih... voditelj servisa je izrazito stručan, vrlo pristupačan, stvarno Njemačka razina usluge. Snimaju sve, plus ako vide da nešto nije kako treba isto snime i odmah pošalju na mail
E to sam se nadao čuti. Hvala, otići ću onda kod njih to provjeriti za idući servis.