Imam i ja jedno pitanje. Forumska tražilica mi ne radi. Što god da ukucam izbacuje mi nula rezultata. Ima li još netko sličan problem? Znate li u čemu bi mogla biti stvar? Hvala.
Printable View
Imam i ja jedno pitanje. Forumska tražilica mi ne radi. Što god da ukucam izbacuje mi nula rezultata. Ima li još netko sličan problem? Znate li u čemu bi mogla biti stvar? Hvala.
Meni radi
Al jedan veliki problem je sto su naslovibtema retardirani taki da koristenje searcha nema efekta
Najveći problem je što primjerice novi članovi foruma, uz dužno poštovanje, otvaraju nove teme sa naslovima koji nisu razumljivi, a najviše je pitanje o BMW-u 320d E46 i ne znaju se služiti tražilicom gdje već postoje brdo takvih tema.
Istina je da search ponekad radi, a ponekad ne, jel razlog tomu što ima različitih naslova o istim pitanjima, iskreno nisam siguran jel do toga.
To se barem lako rjesi. Kada neki novi nabaci pitanje o kojem se razglabalo i to pred malo, prvi moderator koji to vidi i moze ga pobrise i problem rjesen :)
A ako trazilica ne radi iz prve na prvi pojam onda malo prosiris potragu i probas sa drugim pojmovima ;)
To bi se dalo rijesit da se ne brise nego da se premjesti u drugu temu
Al neznam tko ima ovlasti za to na forumu