Re: ***CROATIA OSIGURANJE*** - Novi Sponzor Kluba
Quote:
Originally Posted by
anto
Mislim da i dalje euroherc ima naj niže cijene osiguranja ne znam na koju foru ali meni je ponudio 300kn ispod svih drugih ponuda, na koju foru nezz
I ispod HOK-a?
Quote:
Originally Posted by
Ivor
I ispod HOK-a?
meni su tada imali najpovoljnju ponudu to je bio ove god u 5 mj, sada trenutno ne znam kakvo je stanje.
Lik mi je došao doma i ponudio nam da idem u euroherc jer imamo tri auta da će nam dati najpovolnju cijenu čak sam i išao kod drugih i zbilja je bilo ispod drugih od 260 do 580 kn
Euroherc i croatia ti daju dodatnih 10% posto koje se ne vode nigdje ako predes iz nekog drugog osiguranja kod njih. To ti je kao poklon od njih i nema veze koliko popusta imaš koji se vodi, samo trebaš donjeti staru policu od drugog osiguranja. To ti vrijedi samo.tu godinu. Za druga osiguranja neznam jeli daju. Onda neki ljudi jedne god i eurohercu druge u croatia i tako u krug uzimaju tih 10% stalno :)
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
Quote:
Originally Posted by
zWer89
Euroherc i croatia ti daju dodatnih 10% posto koje se ne vode nigdje ako predes iz nekog drugog osiguranja kod njih. To ti je kao poklon od njih i nema veze koliko popusta imaš koji se vodi, samo trebaš donjeti staru policu od drugog osiguranja. To ti vrijedi samo.tu godinu. Za druga osiguranja neznam jeli daju. Onda neki ljudi jedne god i eurohercu druge u croatia i tako u krug uzimaju tih 10% stalno :)
Mislim da nisi u pravu s ovim da to vrijedi samo tu godinu, frend i ujak regaju sveke god kod njega i redovito im da taj dodatni popust.
Ostalo sve štima :msn-wink:
Neznam, al tu mi čovjek reko da to daju samo kad predes kod njih iz drugog osiguranja. Možda ima još neka shema
Ja sam praktički oduvijek u CO i danas sam platio osiguranje 2750 kn iako na polici piše 2852 kn.
125kw i 50% bonus u Sl.Brodu
Generali je sad debelo ispod cijene od svih...
100Kw ZG 2050Kn
Šteta da nemaju izračun na netu...
Neki nemaju izracun na net-u ali nazoves i svi su ljubazni i u par rminuta dobijes izracun...
Kada bi svi osiguravali u CO nikad ne bi imali problema kod naplate :msn-wink: