Re: Davanje titula i ovlasti korisnicima
Ja bih rekao da je glupo biti glavni u virtualnome svijetu,jer sta koga boli k.,rađe otić se voziti vani,šetati,nego nekoga izazivati iz dosade,rađe nek se izaziva izvan virtualnoga svijeta i rješiti taj problem vani,i mislim da je takvo izazivanje krajnje jazavo.
Volimo i mi tebe Ante :laugh:
Antu za moderatora!! :clap:
ma problem je sto vise nije furka biti moderator... Super Moderator or nothing :laugh:
Eeee brale, znas kako ono Rahimovski kaze: "Moras prvo puzati da bi znao hodati". Vidis koliko Zrilic ima staza na forumu pa je tek do moderatora dosao, a Irmascher ('bem te nepismena i tvoj nick) je morao postati doktor, pa tek onda dobio status moderatora. I sam znas kroz sta si sve ti prosao da postanes supermod, pa im nemoj davati lazne nade...:aa_baby:
ama vidim ja vi neznate da sam ja SM po kazni :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Suki
ama vidim ja vi neznate da sam ja SM po kazni :laugh:
Suki, lijepo sam ti rekao, ako javno spomenes da te pod prisilom drzim kao SuperModa, stavit cu te za Admina :D
Quote:
Originally Posted by
Ante-bmw
Ja bih rekao da je glupo biti glavni u virtualnome svijetu,jer sta koga boli k.,rađe otić se voziti vani,šetati,nego nekoga izazivati iz dosade,rađe nek se izaziva izvan virtualnoga svijeta i rješiti taj problem vani,i mislim da je takvo izazivanje krajnje jazavo.
ako nista bar se svaki dan nasmijen na tvoje izjave :D
Ovaj Interceptor uvijek vodu okrene na svoj mlin :D Ako nista, respect na tome :fishing[1]:
gotovo,zrile je puko.
mislim da nam je vrijeme za poliranje felgi,to će ga malo oraspoložit :laugh: