Mozes li to srociti na nacin da i mi jadni informaticari razumijemo? Za pocetak, i obicna neprosirena recenica bi bila napredak.
Printable View
Ako ima istu funkciju zakaj se uopče mijenjalo (osvrt na managera, mada se bavim sličnom linijom posla).
Prvi i glavni razlog je taj da refleksno klikam gore u desni kut. Po mogućnosti kliknem na log out. Refleks od CS-a recimo.
Dok ne smislim druge razloge ostajemo na ovome. Prioriteti.
Dečki, forum se mora upgrade-ati, korisnika je sve više, noviji vbulletin nudi bolje mogućnosti administracije i tak. A sad, dali je koji gumb tu ili tam, naviknut ćete se u roku par dana.
Razumijem tvoju frustraciju, ali ovo nije prava adresa za zalbu vec vbulletin.com jer oni rade forumski softer, ne ja. Iz nekog razloga su oni odlucili tako, a mi da ne bi ostali jadni i outdated kao prekjucerasnje govno na kisi moramo preskakati prepone i navikavati se na svakojake belosvecke urote i smicalice poput gumba s istom funkcijom na drugom mjestu.
Those bastards...
WTF..jel ima koga... we need air support.....help....anybody....are you there...OMG!!! i'm got shot, i'm got shot..OMFG !!!...no... i'm not...I just panicked... everything is just fine.. i'm on position....OVER.
Svi se grizu u nekim beskorisnim threadovima pa zakaj ne bi i ja, i meni se zna desit da mi je dosadno.
Nego Suki fkt, ko te ljuti u ove blagdanske dane?
meni je svejedno jedino me muči kaj reklamiramo prevaranta tak da svaka čast!!!:thumbdown: