da, znam da je opasan, zato i pitah.. a ništa, platim kad se vidimo. :drunk[1]:
Jednostavno, ROG grupa je revolucija!
Printable View
Auuuu...strava....
Kazna istekla, Ivor se vraca medju zive i tema se zatvara privremeno dok se ne nadje neki :jelen: da udje u nju
:bye1:
Otvaranje ove grupe je bila odlicna ideja stoga je prava steta da zjapi prazna. Novi :jelen: je pronadjen.
Pozdravimo novog clana read-only grupe - filip00.
Nisam religiozan covjek stoga ga necu blagoslivljat poput kolege, ali se nadam da ce njegov boravak djelovati terapeutski, obrazovno i odgojno, a sve u cilju poboljsanja kvalitete ovog foruma.
Evo dragi forumaši, sezona godišnjih odmora je u punom jeku:boat:, neki su već na godišnjim odmorima, a neki će tek otići...
Vrijeme je da nakon silovanja Bandwitha foruma, opet malo otvorimo jednu od najboljih grupa u koju ulazi samo elita, tj. "Dream team" foruma, članovi izabrani pomnom selekcijom od strane Administratora...
Kao što ste mogli pročitati, ROG grupa sluzi za to da elita koja provocira, offtopičari, nabija postove, (ide na Olib na more:laugh:) odmori svoje prste i naravno svoju tipkovnicu, te ima blagodat čitanja i uživanja u postovima ostalih članova foruma...
Dream Team će u ROG-u biti do završetka godišnjih odmora:beach[1]:, da se odmore dobro i budu spremni na nove izazove (naravno da ćemo se i mi odmoriti od beskonačnog off topica:offtopic[1]:)
Trenutni članovi foruma koji idu u ROG su:
- Jole46:protest[1]:
- Ian e36:punish2[1]:
- Antezrilich:fish:
- DENI:banned[1]:
Dečki moji dragi (c) Dule savić
I vama kao prethodno Ivoru, želim ugodan GO:beach[1]::aa_Swim::200f:, puno mladih Amerikanki na Olibu:00001664::fish:, popravljenu krvnu sliku i naravno puno sreće u preživljavanju na tulumu kod Babe Boške...
Uz blagoslov svih Admina, lijepo vas pozdravljamo
:bye1:
P.S. Nevezano za gore napisano, ROG grupa je otvorena i spremna primiti još dobrih duša kojima je potreban odmor...naravno da postoji vec nekoliko kandidata koji su na granici da se pridruze Dream teamu: II
Skidam kapu za grupe....:laugh:
Kakvo sranje moras napraviti za dobit za trajni ban?:fish: