Re: Kupi/Prodaj iskustva,pohvale i kritike!
Ne razumijem te kome se prodavac ima opravdavat ili ista?
Recimo ja prodajem auto, dnevno me zove cca 4 kupca, svi kazu da ce doc ili da ce se javit jos, a svi bi ga uzeli...
Sta bi ja sada trebao svima javljat da sam prodao auto ili sta, to mi nije jasno, pa sta mene kao prodavaca briga tko ce ga kupit, svaki kupac je meni isti, onaj koj prvi donese lovu koju sam ja trazio on i ide sa autom ca...
Tako sam se opekao sa vw jettom jer je covjek reko da ce doc po auto 100% za 5 dana, ja budala 5 dana govorio da je auto prodan, i naravno ovaj vise nije ni zvao niti dosao...
Tko prvi njegova djevojka...
Moj poznanik je kupio to auto, ako pričamo o onome što ima proširenja od M3
navodno je lik stavio cijenu 800EUR al ga je zvalo pedeset ljudi u 2 dana i onda je digao na 1000E i prodao odmah
ovaj moj je na neviđeno išao gore i uzeo auto
Quote:
Originally Posted by
VinkoST
ovaj moj je na neviđeno išao gore i uzeo auto
I ja sam moju kocku kupio na neviđeno ali na sreću s obe strane žice bili su fer igrači.
Ekipo sve mi je jasno,ko prvi bla,bla. Nek je uzeo ko je uzeo,nek je čoviek zaradio više nego je tražio,hvala bogu.Ne sekira me to ni najmanje,ali jebemu što se ne može komunicirat!!! Da je rekao da je frka ili bilo što!
Nema veze,bilo prošlo,neponovilo se.
gledaj na to ovako...
tko zna zasto je to dobro da nisi ga uzeo :)
MouseRi ja se slazem s tobom , da . Ja sam se isto jednom opekao s tim "sigurnodolazim po to", jer budala nisam uzeo kaparu, a covjek ju je nudio.
odonda nema nikakvih rezervacija prek telefona , za rezervacije zovite Sheraton
tom - nema on kaj tebi objasnjavat dal je njemu hitno ili prodaje iz dosade.cijena je ta i ta, ak je netko odlucio da mu se isplati dati i 1000€ za taj auto, covjek nije bio diber pa je sad sve vas koji ste ga zvali zvao natrag i rekao, hej imam kupca za 1000€ ,. tko daje vise
kak bi bilo da je to napravio, tek onda bi ga mogli javno razapinjat
Quote:
Originally Posted by
hrvoje xyz
Ja sam se isto jednom opekao s tim "sigurnodolazim po to", jer budala nisam uzeo kaparu, a covjek ju je nudio.
normalno , bez kapare nema ničega..
skinuo auto iz oglasa dripcu koji me onda zavlačio, " pravi kupac " , moš si mislit
a kad takav popljuga kaparu onda je to dobar feeling, nema sekiranja ni sekunde..
lova koja je pala drito s neba..