također i kod mene... pokušavam se ulogirat, al štanga, traži me ponovno user i password... sad koliko vidim je ok... i da, brijem da su nestali postovi u tih zadnjih 10-20min?
Printable View
također i kod mene... pokušavam se ulogirat, al štanga, traži me ponovno user i password... sad koliko vidim je ok... i da, brijem da su nestali postovi u tih zadnjih 10-20min?
Nemogućnost logiranja, danas u 11:09h i u 13.55h. Frustrirajuće...
danas od 10 ak pokušaja jedva 2 puta uspio ulogirat se i izbacuje non stop
kada postam svali puta mi izbaci čisti ekran i : Database error
The AK BMW Croatia database has encountered a problem.
Please try the following:
Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the www.ak-bmw.com home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.
The www.ak-bmw.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
Evp, danas sam se pokušao ulogirat i pokazuje mi da se nešto instalira. :doh1: A sad prije 20-ak minuta upišem password i lozinku, pokazuje mi welcome i opet traži isto, pa stisnem "Napredna pretraga" i sve OK! Suki, prek fejsa sam ti objasnio problem, eto, kakav je problem i Drobi naveo. :doh1:
I sad kad sam ovaj post htio napisat, pokazuje mi neku grešku. Vratim se natrag, opet stisnem da se post uključi u temu i pokazuje mi da sam dvaput u kratkom roku isti post napisao. :dontgetit:
očistite povjet keš kolačiče i slične gluposti u browseru, problem je u domenama i urlovima
...forum je u banani....ne prikazuje nove postove...kada nešto postam ne prikazuje uopće,
npr kako nam desktop izgleda, nakon mrve sam neš postao, nema...neće da me logira, a druge forume bez problema...
trenutno se radi na tome da bi se otklonile greske na forumu!
zadnjih skoro pa dva sata nisam mogao na forum,nije bilo niceg kao da adresa ne postoji.
kad sam dobio foruim trazio mi je stalno login i kad sam nekako ''upao'' na forumi kad sam kliknuo na link koji treba da me odvede na drugi topic opet mi je trazio login.
ocistio sam cash and cookies nisam ja neki ''danas dobio internet'' korisnik...necu da mjenjam mozilu....ocu da se napravi nezanima me...
za ovo treba nekom jebati mater...da prostite...
Preko koje domene ulazis, i ja imam problema sa ak-bmwcroatia.com, a preko ak-bmw.com sve radi ok
BTW daj linkove te teme.