Re: Opcija edit u ponudi i potražnji.
Edit opcija je inače ograničena nekim vremenskim rokom, ali se ne sjećam kojim, postanje i zatvaranje je otvoreno
da sad ne otvaram novu temu,imam jedan priejdlog za podforum ponuda potraznja...
mislim da bi mozda bilo bolje kad bi ponudu bmw vozila i dijelova odvojili od ostatka oglasa na forumu,mislim da bi bilo preglednije i lakse za snalazenje
hvala na razumjevanju...:thumbsup:
Quote:
Originally Posted by
Rino
da sad ne otvaram novu temu,imam jedan priejdlog za podforum ponuda potraznja...
mislim da bi mozda bilo bolje kad bi ponudu bmw vozila i dijelova odvojili od ostatka oglasa na forumu,mislim da bi bilo preglednije i lakse za snalazenje
hvala na razumjevanju...:thumbsup:
dobra ideja! :thumbsup: ali... u jednom dijelu bi imao jednu ajkulu na prodaju... u drugom dijelu bi imao jednu getribu i jednu felgu, a u trećem dijelu sto quratza od mobitela, čarapa, pa do ne znam kojih sve s.anja... :thumbsup:
mislim da je mislio da sve kaj ima veze s bmwom,auti,djelovi,dodaci-felge,spojleri i slicne ide u jednu kategoriju a drugo opli,stari fordovi i felge za ficu u drugu kategoriju
Quote:
Originally Posted by
BMW_Motorsport
mislim da je mislio da sve kaj ima veze s bmwom,auti,djelovi,dodaci-felge,spojleri i slicne ide u jednu kategoriju a drugo opli,stari fordovi i felge za ficu u drugu kategoriju
dobro mislis :thumbsup: