Re: ***Popusti u Daj Folije do 1.03.***
Imam coupe e 46 na tamnjenj,pa ću slike nabaciti,da vidiš.Ovaj ide kompl.u 35
Jedno pitanje jos... jel ima problema ili jel cijena veca ako treba skidati postojece. To sam dobio gratis tako da nisam birao njihov izgled. Uglavnom ih nikad ne bi izabrao da placam.
Quote:
Originally Posted by
100le
Jedno pitanje jos... jel ima problema ili jel cijena veca ako treba skidati postojece. To sam dobio gratis tako da nisam birao njihov izgled. Uglavnom ih nikad ne bi izabrao da placam.
Postoječe folije?
Ma,skinut ćemo ih...u cijeni
Quote:
Originally Posted by
bega
Imam coupe e 46 na tamnjenj,pa ću slike nabaciti,da vidiš.Ovaj ide kompl.u 35
Daj nabaci više te slike od e46 coupea, popiz... ću više, baš sam se napalio :-)
Treba mi samo mali poticaj pa da krenem u akciju..
Quote:
Originally Posted by
e46
Daj nabaci više te slike od e46 coupea, popiz... ću više, baš sam se napalio :-)
Treba mi samo mali poticaj pa da krenem u akciju..
Nije još gotov,sutra dolazi majstor poskidati ostalu "drvenariju",pa kada zgotovim,nabacim slike
e jel zna tko kolko bo koštalo ovo presvlačenje unutrašnjosti, tj. svih lajsni naljepnicama carbona za e46 cupea kao što je na slici na 1. stranici, ono mi izgleda super
Quote:
Originally Posted by
320ci
e jel zna tko kolko bo koštalo ovo presvlačenje unutrašnjosti, tj. svih lajsni naljepnicama carbona za e46 cupea kao što je na slici na 1. stranici, ono mi izgleda super
Zna Bega :laugh:.
evo ga na,,,,sad mi je dao razmišljat....moram to imat,u e36 ono ispod air bag-a na armaturi.....:pimp:
Quote:
Originally Posted by
mario318is
evo ga na,,,,sad mi je dao razmišljat....moram to imat,u e36 ono ispod air bag-a na armaturi.....:pimp:
Papak kradeš moju ideju jel???...hahahahaha :drunk[1]: :msn-wink: