Da se ne pretjerujemo. Naša je zamolba, odnosno admin/moderator tima da se slike ne kvotaju, ako nije problem ajmo to ispoštivati.
Unaprijed zahvalni !
Printable View
Da se ne pretjerujemo. Naša je zamolba, odnosno admin/moderator tima da se slike ne kvotaju, ako nije problem ajmo to ispoštivati.
Unaprijed zahvalni !
Za novije clanove jedan bump
Bump!!!!
bump!!!
ovaj član Devil, svako par dana kad otvorim Tapatalk, njegovih 30 pozdrav postova. [emoji102]. Nitko drugi ne sipa tako pozdrave, kao neki "spam".
Kako misliš falilo postova? Pojasni.
Kad si novi negdje nemos uci s ja sam bio na onom novom registriran i sad kad se opet vratilo na stari sve nas izbrisali
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
To može izgledati kao nabijanje postova ali ja bih prije rekao drugačije.. Budući da se jako malo članova javlja na te početne postove novih članova ja nemam ništa protiv da to, umjesto nas koji nismo previše aktivni, radi Devil ili pak bilo tko drugi.. Bilo bi ružno da se netko prijavi na forum a da mu na 1. post nitko ne odgovori...
Da, samo se taj podforum ne zove "Pozdravi dobrodošlice novim korisnicima" nego "Predstavljanje novih korisnika".
I cilj je jasan. Na dosta foruma se predstavljanja odmah ključaju baš zbog toga. Dizanja svaki dan par desetaka tema.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk