Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ja bi ti bacio oko ali po onom E39 sudim da si bolestan perfekcionist a sumnjam da mogu toliko detaljno pregledati auto. Ovako na oko sta se vidi i u voznji osjeti ti mogu pogledati....
Evo pravo da ti kazem u ovih godinu dana sam se nagleda s oglasnika ''vrhunskih'' bmw-ova i je priznajem mozda sam pacijent, mozda trazim previse od rabljenih auta, al sta je je od primjerice 10 pogledanih auta kod nas 2 su bila tehnicki ispravna...
za lak i eksterijer me nije briga uopce toliko za polovno auto, ali mehanika bar mora zadovoljavat tehnicku prolaznost...mislim da to nisu visoki kriteriji danas.......ili mozda u Cro ipak jesu
svakako hvala na komplimentu, jbg bolest je to :laugh:, naic ce nesto i za moju dusu
Marac ne smiji se :laugh:
Razumin te skroz. Iz svog iskustva znan cega se sve covik nagleda u tim polovnjacima, pogotovo BMWima. Ovaj barba od kojeg san uzea E61 mi je reka "sinko ja volin uredan auto ali ti si pacijent"...
Zato je i tesko gledat auto za drugoga jer mozda je nekome prihvatljivo ono sta je meni neprihvatljivo, ili obrnuto.
Ja bi vise volio uzet opticki,estetski top primjerak s ulaganjima na mehanici, nego obratno..
Kad prvog sredis, imas auto, a onaj koji je plisnav, zapusten,isparan, lakiran u 3 majstora itd itd, taj mi je uvijek grob..
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
luka92
Ja bi vise volio uzet opticki,estetski top primjerak s ulaganjima na mehanici, nego obratno..
Kad prvog sredis, imas auto, a onaj koji je plisnav, zapusten,isparan, lakiran u 3 majstora itd itd, taj mi je uvijek grob..
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Tako je, kod rabljenih, a pogotovo baš starijih rabljenih auta izgubit ćeš volju za životom dok urediš neki estetski zapušten ili silovan auto, dok mehaniku rješavaš kod mehaničara jednim potezom u nekoliko dana i s jednim računom.
Samo sa nije rđe....
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Tako je, kod rabljenih, a pogotovo baš starijih rabljenih auta izgubit ćeš volju za životom dok urediš neki estetski zapušten ili silovan auto, dok mehaniku rješavaš kod mehaničara jednim potezom u nekoliko dana i s jednim računom.
Ne znam baš :laugh:
[emoji23][emoji1787] jbt ja tj. meni se dpf rješava već 5 dana.
Ima ko kakva konkretna iskustva osim kupi novi [emoji23]
N47 naravno 130kw, 20X.000km
Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
mast
[emoji23][emoji1787] jbt ja tj. meni se dpf rješava već 5 dana.
Ima ko kakva konkretna iskustva osim kupi novi [emoji23]
N47 naravno 130kw, 20X.000km
THP solutions. mislim da se radilo o nekih 100-tinjak eura.
Misliš na čupanje van?
da.
primjera radi, eko test srednja vrijednost sa dpf-om je bila 0.27 a bez dpf-a 0.02