Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Frenda je u Austriji uslikao radar sa zutim tablicama, dobio normalnu kaznu kao za obicne tablice, platio i to je to.
To je siva zona, nigdje ne pise da vrijede samo unutar D, jer "überführung" je i iz D u HR, bitno je ne prekoracit dane koliko vrijede.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Frenda je u Austriji uslikao radar sa zutim tablicama, dobio normalnu kaznu kao za obicne tablice, platio i to je to.
To je siva zona, nigdje ne pise da vrijede samo unutar D, jer "überführung" je i iz D u HR, bitno je ne prekoracit dane koliko vrijede.
I mene su uslikali sa TÜVom isteknutim preko 8 mjeseci pa nisam dobio kaznu za to nego samo za brzinu, to sto mnogi policajci ne znaju ili svjesno gledaju kroz prste je znaci da je legalno.
Nedajboze kakve prometne izvan eto troska da se smrznes, a sve iz neznanja ili da bi se ustedilo 100tinjak .
"Da die Zuteilung eines Kurzzeitkennzeichens ein nationaler Verwaltungsakt ist, ist es nicht gestattet, dieses für Fahrten ins oder aus dem Ausland zu verwenden (verbotene Fernzulassung). Da Kurzzeitkennzeichen und entsprechender Fahrzeugschein keine offiziellen Zulassungsdokumente darstellen, müssen diese im Ausland auch nicht akzeptiert werden."
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
https://i.postimg.cc/sXJfnj0C/Smart-...919-Photos.jpg
Sjecam se dobro kad je prijatelj otisao po mog e46, bas mi je govorio da ce uzete crvene i nece se igrat sa utim iako je nesto skuplje, tad nisam imao pojma o čemu je rijec, vec sam rekao radi kako mislis da treba.
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
I mene su uslikali sa TÜVom isteknutim preko 8 mjeseci pa nisam dobio kaznu za to nego samo za brzinu, to sto mnogi policajci ne znaju ili svjesno gledaju kroz prste je znaci da je legalno.
Nedajboze kakve prometne izvan eto troska da se smrznes, a sve iz neznanja ili da bi se ustedilo 100tinjak .
"Da die Zuteilung eines Kurzzeitkennzeichens ein nationaler Verwaltungsakt ist, ist es nicht gestattet, dieses für Fahrten ins oder aus dem Ausland zu verwenden (verbotene Fernzulassung). Da Kurzzeitkennzeichen und entsprechender Fahrzeugschein keine offiziellen Zulassungsdokumente darstellen, müssen diese im Ausland auch nicht akzeptiert werden."
I ta se desilo kad si otiao odjaviti taj auto za 8 mjeseci kasnjenja, jesi dobio kakvu kaznu?
Quote:
Originally Posted by
Luka
I ta se desilo kad si otiao odjaviti taj auto za 8 mjeseci kasnjenja, jesi dobio kakvu kaznu?
Nista, nakon 10mj odradio TÜV i nikom nista.. zaboravio jbg [emoji28]
Quote:
Originally Posted by
Luka
Imali smo termin za MFK sad 9.8.2022 na V klasi... ja bio na godinjem pa prebacio termin na 8.11.2022...
Ali bitno je to da je to PRVA kontrola a auto je 11/2016 😎 tj realno druga jer je "prva" bila dok je kupljen novi...
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ein gelbes Kennzeichen gilt maximal fünf Tage. Mit diesem Kurzzeitkennzeichen dürfen nur Fahrzeugüberführungen, Probefahrten und Fahrten zum Tüv oder zu Dekra erledigt werden. Darum wird das gelbe Nummernschild auch Überführungskennzeichen genannt.
uta registarska oznaka vrijedi najvie pet dana. Ova kratkoročna registarska pločica moe se koristiti samo za transfere vozila, probne vonje i putovanja do TÜV-a ili Dekre. Zbog toga se uta registarska pločica naziva i prijenosna tablica.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Tocno tako meni rekli..
Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Nista, nakon 10mj odradio TÜV i nikom nista.. zaboravio jbg [emoji28]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Nisam ni ja dobio nista. Kako imam kombi koji bas ne koristim previse,tüv istekao u 11/21. Prije 20dana dobio kaznu za parking i uspit mi kolega kaze pa ti nemas tüv vise,i evo tek ga sad u sub napravio. Nisu mi za to pisali kaznu,ili nisu vidili il su progledali kroz prste
Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk
Ima li tko reganna subito da mi izvuce kontakt broj iz oglasa