Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Zute vrijede samo unutar DE, bar su mi zadnji put tete tako na salteru i na osiguranju rekle, svi ih koriste i obicno policija gleda kroz prste, ali u slucaju nedajboze osiguranje ne pokriva stetu.
Za izvoz su crvene.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tocno tako. Cak koliko sam skuzija kad sam ja isa sebi dizat zute su samo za voznju do najblize tüv stanice. Ali kako kazes gledaju kroz prste i policajci...ovo kazem za voznju u DE,nisam nikad izvozija auto.
Crvene su 30dana,msm i za izvoz da toliko vride makar na kamionima..s tim imam vise iskustva.
Crvene su izvozne i dobijes ih na dane za koliko platis, 15, 30 ili 60 dana.
Zute su probne tablice, zamisljene za prijevoz auta od mjesta kupovine do svog mjesta i za rjesavanje papirologije, zato vrijede samo 5 dana, sto je danas prekratko jer rijetko mozes dobiti termin za sređivanje papirologije tako brzo.
Zute se toleriraju i u inozemstvu, ja odvezao vise auta u HR na zutima.
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Kad si vec kod homelinka, ja jos nisam skontao kako ga povezat sa garazom i kapijom jer motori imaju fkg rolling code :/
To se napravi za 15 minuta kad to radiš svaki dan.
Nezz zašto ti to treba kad je najlakše otvarati preko daljiniskih, sve te mobilne aplikacije su po mom mišljenju trampave.
Za žute ti čiko Austrijanac naplati da možeš poslati sleper po auto. Ali to su iste fore kao i kad su bila korona pravila svi pričaju ne treba ništa ni test ni prijava i onda jednog zaustave i taj plati da mu se mozak smrzne, to što je njih 100 imalo sreće ne znači da to uvijek prolazi.
To je ista fora kao i za vuče prikolice. Znam ekipu koja dan danas na auto koji po papirima smije vući 1800kg sa naletnom trpaju auto 1500kg plus priksa 600kg i kažu ma ide to sve. I onda ti ja budem rekao da sam za sličnu stvar platio 3300e kazne plus sam morao organizirati da po prikolicu sa natrpanim autom dode auto koji to smije vuci. Jel prolazi svakako da prolazi ali kad stane kosta da ti se zgadi život.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Ein gelbes Kennzeichen gilt maximal fünf Tage. Mit diesem Kurzzeitkennzeichen dürfen nur Fahrzeugüberführungen, Probefahrten und Fahrten zum Tüv oder zu Dekra erledigt werden. Darum wird das gelbe Nummernschild auch Überführungskennzeichen genannt.
Žuta registarska oznaka vrijedi najviše pet dana. Ova kratkoročna registarska pločica može se koristiti samo za transfere vozila, probne vožnje i putovanja do TÜV-a ili Dekre. Zbog toga se žuta registarska pločica naziva i prijenosna tablica.
Zute table vrijede samo unutar De. A to sto se neki prave pametni je njihov problem.
Sve je dobro dok se nesto ne dogodi, amen.
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Ja sam na žutim dovezo polupani passat cc iz njemacke. I presretac me cak zaustavio u njemackoj. I nista...jedino na ulazu u hr.su me.pitali sta je bilo s autom. Samo sam reko da je tako kupljen. Ništa nisu provjerili. Nego teraj dalje...
Quote:
Originally Posted by
night rider
Ja sam na žutim dovezo polupani passat cc iz njemacke. I presretac me cak zaustavio u njemackoj. I nista...jedino na ulazu u hr.su me.pitali sta je bilo s autom. Samo sam reko da je tako kupljen. Ništa nisu provjerili. Nego teraj dalje...
U Njemačkoj nemas brige problem je sve van DE jer realno to je kao da sa smoljepljivim probnima odeš za DE iz HR.
Quote:
Originally Posted by
usro100
Zakaj bas na granici? Kojoj granici? Kakve veze ima granica sa uvozom auta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ti se zajebavas ili si ozbiljan?
Quote:
Originally Posted by
solar
ti se zajebavas ili si ozbiljan?
Ni malo. U zadnjih dvije tri godine dovezao sam 5-6 automobila na zutim tablicama i nikada me nisu zaustavili na granici i trazili papirr od auta. Sa svojim sam auyom sam isao valjda 100 puta, pa nikada nista.