Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Sad kad stigne u ruke nekom poznatom u "BMW vodama" i stave se felge i malo u pod bude cijena X2.
Čovik se dugo bavi priprodajom...nekudan je prodava onog 535d e60 karavana ako se ne varam
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Koja u guzica u M6 jbt :)
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Mislim da vrijedi.
Samo povuci paralelu sa zelenim 328 od forumskog kolege, da utučeš duplu cifru od ove u njega, neće biti u stanju kao ovi. A 4000€ se tražilo samo za limariju i lakiranje...
Ovdje je vrhunska baza koja se uvijek može nadograditi po želji, ovisno o preferencijama (ovjes, felge, sicevi, M paket), i uvijek ti ostaje dobar auto.
A džabe i oprema i snaga motora kad je auto islužena raga s podovima kao Kremenko.
Da ga ja kupim ostavio bi ga kakav je... samo mali detailing i neka svjedoci o nekim proslim vremenima dok sestak sapce...
Majko mila pa kako izgleda ovaj M6, ne stari..
Vratio bi ga na neke OE felge, ova ruby boja mi je broj 1. Perfektan je
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
luka92
Majko mila pa kako izgleda ovaj M6, ne stari..
Vratio bi ga na neke OE felge, ova ruby boja mi je broj 1. Perfektan je
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Baš to, izgleda star 5 godina.
Mislim da sam ga vidio u Splitu nedavno, bas sam pomislio jbt Purple Midnight M6 😂
Auto je stani pa gledaj, a guzicu ima tako dobru da bi vršio sexual intercourse sa auspusima 😂
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Samo povuci paralelu sa zelenim 328 od forumskog kolege, da utučeš duplu cifru od ove u njega, neće biti u stanju kao ovi. A 4000€ se tražilo samo za limariju i lakiranje...
Ovdje je vrhunska baza koja se uvijek može nadograditi po želji, ovisno o preferencijama (ovjes, felge, sicevi, M paket), i uvijek ti ostaje dobar auto.
A džabe i oprema i snaga motora kad je auto islužena raga s podovima kao Kremenko.
Baš tako. Ja da sad tražim E36 u Hr, ovog bi uzeo. I za slaganje se ubio, zdrav, 320i, ajde klimu ubaciti je robija, ali Bože moj, po meni te pare vrijedi
Quote:
Originally Posted by
Luka
Baš to, izgleda star 5 godina.
Mislim da sam ga vidio u Splitu nedavno, bas sam pomislio jbt Purple Midnight M6 😂
Auto je stani pa gledaj, a guzicu ima tako dobru da bi vršio sexual intercourse sa auspusima 😂
Meni su te 6tice onako.. bzvz.. ali S85 je mamma Mia..