Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ni romi već odavno ne voze vw phaeton a to znači da ga treba izbjegavati :laugh:
Vidio sam na fejsu oglas. Vjerujem da je inace skup i kompliciran Phaeton, ali s ovim V10 TDIem servis postaje jos bizarnija prica. Kako god, ovaj mi je lijep i dosta poseban. Rijetka zvjerka.
Quote:
Originally Posted by
mariola
Ni romi već odavno ne voze vw phaeton a to znači da ga treba izbjegavati :laugh:
A hyundai im nije zanimljiv ni kad je nov. Kakav je tu zaključak? :laugh:
3.0 TDI u Phaetonu ne ide dobro. Taj Phaeton je najteži u klasi i još u kombinaciji s 6 brzinskim automatikom nije ni blizu razine današnjih. Pa čovječe, ubrzanje do stotke je 8.8 sekundi (slovima: OSAM CIJELO OSAM) u verziji s 224ks. Moj grande punto 1.9 dizel je išao za 7.6 sekundi do stotke. A troši jako puno u odnosu na bilo kojeg konkurenta. Sjećam se testa u kojem je pisalo da po gužvama gradskim brojka može biti blizu 20. Da to još nisu vidjeli kod dizel motora ove snage. Imam dojam da većina Phaetona kod nas je u vrlo lošem stanju. Neki se prodaju za 4k eur s 3.0 TDI motorom.
jesi upravo usporedio punta i taj vw tenk? :D
A neee [emoji41]
A jos sto je punto jaci nego je jeftiniji za odrzavanje i trosi duplo manje [emoji16][emoji28]
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
A hyundai im nije zanimljiv ni kad je nov. Kakav je tu zaključak? :laugh:
Zaključak je da nacionalne manjine u Hr ne voze hyundai :laugh::laugh: sad nez nam da li je to na ponos ili na sramotu vlasnika hyundaia :laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
Certina
jesi upravo usporedio punta i taj vw tenk? :D
Morao sam :D S tim da je moj imao 1.3 tone, nije bio perolaka kategorija za jednog punta i to vrijeme je postignuto s 2. promjene brzina na famoznom M32 oplo mjenjaču. Rekoh 8.8 sec do 100 nije dobar rezultat, ako pogledamo konkurenciju tada, S320CDI 7.5 do stotke. Bmw 730d 7.8. Zadnji phaeton redizajn koji se proizvodio do 2015. verzija 240ks , 8.3 do stotke. Ne priliči tom autu. Taj auto je predstavljen i reklamiran s onim đubretom 6.0 W12, to je zanimljiva motorizacija koja je bila kratko i u Touaregu dostupna u generaciji koju ti voziš, laganih 450ks.
Quote:
Originally Posted by
mairon87
Morao sam :D S tim da je moj imao 1.3 tone, nije bio perolaka kategorija za jednog punta i to vrijeme je postignuto s 2. promjene brzina na famoznom M32 oplo mjenjaču. Rekoh 8.8 sec do 100 nije dobar rezultat, ako pogledamo konkurenciju tada, S320CDI 7.5 do stotke. Bmw 730d 7.8. Zadnji phaeton redizajn koji se proizvodio do 2015. verzija 240ks , 8.3 do stotke. Ne priliči tom autu. Taj auto je predstavljen i reklamiran s onim đubretom 6.0 W12, to je zanimljiva motorizacija koja je bila kratko i u Touaregu dostupna u generaciji koju ti voziš, laganih 450ks.
Nemam dojam da da takve brodove netko gleda jel 7 ili 8sec/100, ja eto nisam, niti znam koliko moze ici:laugh: kutiji s 2+ tone je ionako optimalno 100-150kmh i to je to bez obzira na motor, ima jedan w12 na slovenskom oglasu, jeben ne sto ide brzo nego da se vrata na garazi sama otvore kad ga upalis https://www.youtube.com/watch?v=OkPmXRFuAuI :angel[1]:
Kakva je ovo kemija sa sjedalima...
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-38049096
Ima naslone prednjih sjedala od sport sjedala, a donji dio je od komfort sjedala. Ali nisu full električna. Kao da je netko samo spužve i kožu prebacio sa komfort sjedala na obična sjedala...
Po VIN-u je M paket i ima sport sjedala. Kakve sve kemije ljudi izvode...