Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Po tome sto su sporije, tromije, losije, neugodnije, brundavije i trose vise goriva.
Dragi kolega nemoj biti kao ovaj gore sto je na losem dopu..
Slazem se ja da neke nove stvari nisu najbolje i najkvalitetnije, ali mjenjac je definitivni i neupitni korak naprijed
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Pardon pardon pardon, ja sam mislio da pricamo o ZF6 vs ZF8.. Mea culpa!
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Po čemu? Brzini šaltanja, trajnosti ili mogućnosti tuninga?
Najveći problem tih getriba je što su stare i razjahane. Da je usporediti novu sa novom, sumnjam da bi itko primjetio značajnu razliku kod 6HP. 8HP je neki drugi svijet, iako po meni prenaglašen.
Ako je SAG opcija onda je dosta razlike...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
luka92
Po tome sto su sporije, tromije, losije, neugodnije, brundavije i trose vise goriva.
Dragi kolega nemoj biti kao ovaj gore sto je na losem dopu..
Slazem se ja da neke nove stvari nisu najbolje i najkvalitetnije, ali mjenjac je definitivni i neupitni korak naprijed
Tebi je mozak na losem dopu.
Da m21 ima manju korisnost od modernijih motora ima sigurno, ali da su moderni motori sa programiranim vijekom trajanja i budali ko ti bi valjda trebalo biti jasno.
Ja ti nemogu pomoci svima su vrata od skole bila otvorena.
Najveći napredak u zadnjih dvadesetak godina autoindustrije je u mjenjačima, sigurnosti i zvučnoj izolaciji.
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Najveći napredak u zadnjih dvadesetak godina autoindustrije je u mjenjačima, sigurnosti i zvučnoj izolaciji.
I farovima, dodao bih...
A ove nijanse među 6HP mjenjačima nisu vrijedne spomena. Prvenstveno zato jer ih je 90% spremno za remont.
I tome sto je jadni bmw izbacija m20/21 naftasa iz ponude..kakav korak nazad. Cak vise nemogu nit 600tkm prevaliti.
Btw sto se tice ovog 525d,stari je imao donedavno...jako zahvalan auto. Nije velik potrosac,ide pristojno a kome fali snage uvik ga moze nacipati. To je isto 3.0 masina. Getriba je dobra kad je u dobrom stanju,nije 8hi ali jbg sluzi solidno. Ko pridje s nekog starijeg automata u 6hp ovo ce mu biti ka dogbox [emoji16]
Tu sam samo da komuniciramo cinjenicama i konkretnim primjerima ovo moja baba imala kraca joj noga cipiranje kurac palac to su babske price.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
I farovima, dodao bih...
A ove nijanse među 6HP mjenjačima nisu vrijedne spomena. Prvenstveno zato jer ih je 90% spremno za remont.
Farovi upitno od 20 autankoje sam imao i valjda 200 300 koje sam vozio kramp od e34 je imao top lampe bile su u top stanju sa hella zaruljama dan. To mu je valjda jedina dobra stvar bila