-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
kostolomac_cro
Njemu su auti potrošna roba, ali doslovce, jest da je to čisti fuš, al radi sebi , ne drugima. Uostalom ako ga bude duže vozio vidjet će se njegove greške koje je napravio u hodu.
Ali njega previše to ne j...be ako treba vadit će još motor par puta.... Rijetko tko se sa 20 godina se upušta u takvo nešto bez obzira jeli fuš ili ne....bez obzira dal se radi od E63 ili nekoj krami za otpad.
Bitnije od toga sta su za njega auta je meni to sta ga ti toliko branis. Nadao sam se da su oni followeri samo neki klinci od 10 godina koji u budali vide uzor. A sada vidim, ima vas i starijih...
-
Quote:
Originally Posted by
kostolomac_cro
Po cemu je grobina? Jer ga sam vida po njemu? Pa auto je cist ok. Dovest će ga sad u red, eto samo što nije:bleh:
Hahahahahahahahahaha
"Čist ok"
Hahahahahahahahahahahahaha
-
Meni je nevjerovatno da njega podržavaju odrasli ljudi od 30-40god.
Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk
-
-
Quote:
Originally Posted by
hrvojexyz
Bome i meni.
+1 :D
-
Ja nisam vidio na instagramu i yubito da je Adri kupio taj M3.
Hm,očito ga nije kupio ?:confused:
-
Kupio je. Nije mi jasno kako ti nije javio
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
A šta hoćeš ti koji K?
Ja samo pitam,jer vidim da kažu da je kupio.
-
Decko si sam uzima aute uziva u njima, ponekad ga moras i razvalit, popravis i picis dalje. Kakve ljudi vani aute gaze, a mi zapeli na e46...
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
dobro si poentirao
-
Ne branim ja njega nista, niti sam negdje napisao da ga podržavam. Ukratko da napišem za one koji ne znaju isčitat ironiju između redaka, a još i smajlić stavim. Više me takvi ''zabrinjavaju'' nego lik koji vida sam svoj auto. Neki ovdje ne znaju ni ''sijalicu'' zamijenit a kamoli nešto više, ali bitno da im je ''jezik'' uvijek brži od pameti.:msn-wink:
-
dosta se dugo ovaj forum i drzao u nekim starim romanticnim vremenima krama, ide novo vrime baba praseta, onog splice i tako... when majice?:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kostolomac_cro
Ne branim ja njega nista, niti sam negdje napisao da ga podržavam. Ukratko da napišem za one koji ne znaju isčitat ironiju između redaka, a još i smajlić stavim. Više me takvi ''zabrinjavaju'' nego lik koji vida sam svoj auto. Neki ovdje ne znaju ni ''sijalicu'' zamijenit a kamoli nešto više, ali bitno da im je ''jezik'' uvijek brži od pameti.:msn-wink:
Evo ja sam danas sat vremena šporkavao ruke vidajući zimski set kotača na svom novom BMWu od 50 tisuća eura kojeg mi nije kupio čača. Pri tome sam sve radio po P.S.u koristeći moment ključ, baterijsku vidalicu, te dizalicu sa gumenim priključkom za BMW, uz mjerenje dubine šare na svakoj ljetnoj gumi koju sam skladištio. Na kraju sam još i sebi dokumentirao dubinu šare zajedno sa kilometražom tako da imam u evidenciji.
I sve to usprkos tome što je moja satnica skuplja od vulkanizerske barem 10 puta.
I naravno, budala ko budala - nisam to ništa stavio na jutjub. A baš je uzbudljivo to sve bilo jutros. Skoro k'o "Lov na crveni oktobar".
Lastane, jeli sve u redu sa mnom ili mi je ovo socijalno distanciranje pomutilo razum.
Bi li trebao i ja krenit u biznis s majicama...
-
Dragi moj Calamari, Lastan kaže da si u velikim problemima i da bi sa roditeljima trebao doći kod mene na razgovor [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji481]
Poslano sa mog M2003J15SC koristeći Tapatalk
-
Ježi ga , nisam u tekstu stavio da ima i iznimaka, tako ima nas koji srafamo doma sami neke osnovne stvari, neki i kompliciranije poslove pa se za to ne zna ''javno'' ( očito takvi ne žele popunit kućni budžet :laugh:)
Šrafam od kad znam za sebe doma od auta do kamiona gotovo svaki vikend iz ''zabave'', iako mi to nije struka.
Nema svrhe da se natežemo- svađamo, ja samo komentiram kako je dečko očito uspio unovčit svoje video uradke kao i xy ''youtubera'' diljem svijeta. Mada mislim da nije ni tako lako sve snimat, montirat, gubi se tu dosta vremena( bez obzira što se snima ) , i nije za svakog.
Nemoj biti ljubomoran na dečka iz tvog susjedstva:laugh:( naravno šala mala:msn-wink:)
Kreni s majicama, ja ću prvi uzet:clap:
Više neću tu spamat, idem vidim jel dečko stavio koji novi video :laugh:
-
Dečko je radio sranja s motorom i to mu je bio vitar u leđa.
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Damir Ri
Dragi moj Calamari, Lastan kaže da si u velikim problemima i da bi sa roditeljima trebao doći kod mene na razgovor [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji481]
Kad imaš slobodan termin da vidim s čačom i materom jesu li oni slobodni :-)
Quote:
Originally Posted by
kostolomac_cro
Ježi ga , nisam u tekstu stavio da ima i iznimaka, tako ima nas koji srafamo doma sami neke osnovne stvari, neki i kompliciranije poslove pa se za to ne zna ''javno'' ( očito takvi ne žele popunit kućni budžet :laugh:)
Šrafam od kad znam za sebe doma od auta do kamiona gotovo svaki vikend iz ''zabave'', iako mi to nije struka.
Nema svrhe da se natežemo- svađamo, ja samo komentiram kako je dečko očito uspio unovčit svoje video uradke kao i xy ''youtubera'' diljem svijeta. Mada mislim da nije ni tako lako sve snimat, montirat, gubi se tu dosta vremena( bez obzira što se snima ) , i nije za svakog.
Kreni s majicama, ja ću prvi uzet:clap:
Ma sve 5, ne svađamo se. Samo raspravljamo. Neka svatko za sebe "zavidaje", odnosno "šarafi" što ga volja i kako ga volja, ako ga je volja. Nemam ništa protiv toga. Dapače. Također, mladom gaseru se mora priznat da je poduzetan. Da je specijalno originalan ili inovativan - nije. Jer ovo što on radi s majicama i naljepnicama je doslovno slijepo praćenje osnovnih poslovnih modela zarade preko jutjuba koji su odavno u detalje razrađeni. Meni je u cijeloj ovoj priči najzanimljiviji fenomen publike koja gleda te video uratke, te tip i kvaliteta samog sadržaja. Ja kroz to prvenstveno promatram stanje uma ove današnje mlade generacije koja to konzumira i kupuje majicu na kojoj piše "aj bo aj" za 120 kuna.
P.S. Za majicu - javi koji si broj.
-
ja kad postanem youtuber stampam majice
sapunjas li macora
-
Sta ces imati na youtube, 500 savjeta kako nasapunjati macora?? :fishing[1]:
-
I sad se postavlja pitanje, je li “budala” onaj koji je mjenjao sam kotace i izgubio 400 kn ili onaj koji je sam mjenjao kotace i zaradio 400 kn...
Na tom principu radi youtube, a i Adri, on bi sve sta radi i ovako i onako radio, samo ovako jos to i snimi i od toga ima zaradu, tako da se tu izgubio trosak koji bi davao za dijelove, jer video pokrije to, a jos i ostane...
Ili bi bilo bolje da sarafi bez kamere i da radi u fast foodu za 150 kn dan?
-
Ja mislim, da nema ništa loše u tome što je netko kao budala.
Nitko nije odabrao da se takav rodi.
Ali što reći o nekom tko namjerno troši svoje vrijeme gledajući šta radi onaj, koga smatra budalom?
-
Prvo treba utvrditi tocnu definiciju budale.
-
-
a kako znas koliko on zaradi od yt
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
I sad se postavlja pitanje, je li “budala” onaj koji je mjenjao sam kotace i izgubio 400 kn ili onaj koji je sam mjenjao kotace i zaradio 400 kn...
Na tom principu radi youtube, a i Adri, on bi sve sta radi i ovako i onako radio, samo ovako jos to i snimi i od toga ima zaradu, tako da se tu izgubio trosak koji bi davao za dijelove, jer video pokrije to, a jos i ostane...
-
Iz prve ruke, milijun pregleda vam je tisucu do dvije tisuce eura samo od yt oglasa. Ovisi o tematici i lokaciji onih koji te gledaju. Tak da je u njegovom slucaju blize tisucu eura. Ne ulazim u to ima li uz to kakva sponzorska placanja, te nekakve majice i ostalo.
Sent from my NX595J using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
Big D
Iz prve ruke, milijun pregleda vam je tisucu do dvije tisuce eura samo od yt oglasa. Ovisi o tematici i lokaciji onih koji te gledaju. Tak da je u njegovom slucaju blize tisucu eura. Ne ulazim u to ima li uz to kakva sponzorska placanja, te nekakve majice i ostalo.
Sent from my NX595J using Tapatalk
Zavisno o tematici i interesu oglašivača za pojedine branše. Neki youtuberi imaju po 20k dolara za video s niti pola milijuna pregleda, a neki za isti dobiju tisuću. Graham Stephan je svoje godišnje promete sve objavio; on je u branši najboljoj za zaradu, financije.
-
Meni samo nije jasno tko gleda, klika i kupuje s tih reklama.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
Ne placa se klikanje na reklame nego samo objavljivanje reklama, tj to placa onaj koga (ili sta) se reklamira.
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Ne razumijem pitanje.
Pa ja sam odmah rekao da sam u ovom slučaju - budala. :-)
-
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Ne razumijem pitanje.
Pa ja sam odmah rekao da sam u ovom slučaju - budala. :-)
Onda sam ja još veća budala jer sam isto radio sam al mi je satnica manja od vulkanizerske.
Naravno da je bolje da taj Adri šrafi, snima i od toga zarađuje. Sigurno više uživa od mene koji odsjedim 8 sati u uredu.
"Budalu" bi trebalo definirati jer smatram da nije budala onaj tko takve stvari radi sam i tom prilikom ne zarađuje pare... jer je vjerojatno (ovisi o pojedincu) zaradio iskustvo, satisfakciju ili se zabavio.
Felge sam si mijenjao sam... jer nisam htio da mi se lokalni vulkanizer razbacuje s kotačima, jer nisam htio gubiti vrijeme na uslugu koja je udaljenija od ove lokalne, jer sam htio usput oprat 17 i stavit na njih vosak, jer mi je pomagala žena pa smo sve odradili uz zajebanciju, jer sam svako popodne slobodan (radim ujutro) i mogu popodne radit što me volja.
Moj buraz na primjer ponekad radi i popodne i u to vrijeme kad bi si mogao sam mijenjati gume ponekad mora odrađivati sastanke i sl.
Uslugu mijenjanja kotača mu odradi vulkanizer.
I tko je sad tu budala?
Adriu svaka čast što zarađuje od onoga što je nekima neka vrsta hobija (svi mi volimo voziti i prčkati po automobilima).
Druga stvar je kvaliteta posla, kvaliteta sadržaja koju objavljuje na youtubeu i kako kolega kaže, stanje uma današnje mlade generacije koja takav sadržaj upija - što je po meni zabrinjavajuće.
-
-
Dečko je našao publiku, ne radi ništa loše, uživa, ja primjerice nemam razloga da osjećam neki animozitet prema njemu, iako ga ne gledam.
Diskutabilno je kako se izreklamirao u početku, ali očito mu se isplatilo.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-
Svi su se uhvatili ovog "budala", ne smatram ja svih nas budalama, pa tu i sebe :) koji se ne snimamo, ali ja ne vidim tu nista lose u tome sta covjek snima i zaradjuje pare, mene taj lajk i pogled ne kostaju nista, ionako to gledam da se zabavim i izgubim vrijeme, a mozda usput nesto i novo doznam...
Ja sam za pomoc nekome uvijek, pa tako i njemu pogledom videa...
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
mene taj lajk i pogled ne kostaju nista, ionako to gledam da se zabavim i izgubim vrijeme, a mozda usput nesto i novo doznam...
Ja sam za pomoc nekome uvijek, pa tako i njemu pogledom videa...
Koštaju te vremena i zdrave pameti.
Ja zavidim vama koji imate vremena za gubiti na takve likove...
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Koštaju te vremena i zdrave pameti.
Ja zavidim vama koji imate vremena za gubiti na takve likove...
Ti gledaš sve crno bijelo.
Meni je recimo, palo na pamet, možda stavljat bregaste od 3.0 i 2.5 u moj M52. Tu se može lako zajeb napravit, tako da zašto ne bi pogledao kad je to netko već radio? Isto tako, sigurno se neću voditi njegovim standardima; amo reć kontrole kvalitete i rada.:D
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Meni je recimo, palo na pamet, možda stavljat bregaste od 3.0 i 2.5 u moj M52. Tu se može lako zajeb napravit, tako da zašto ne bi pogledao kad je to netko već radio? Isto tako, sigurno se neću voditi njegovim standardima; amo reć kontrole kvalitete i rada.:D
Kako "iđe" ona reklama na Radio Dalmaciji... "NAjveća kval'teta" ! :-)
-
Quote:
Originally Posted by
Calamari
Kako "iđe" ona reklama na Radio Dalmaciji... "NAjveća kval'teta" ! :-)
:laugh:
To je to.
-
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
No...pa to je u edukativne svrhe.
Da stavljam 4.8 u šesticu sigurno bi pogledao i tog budalaša...
Ali da ga gledam i dajem mu lajk eto da bi mu pomogao ili se zabavio? Ma da ne bi...
-
Preimenovat temu u Chat o influenserima i gaserima.
-
Quote:
Originally Posted by
mairon87
Preimenovat temu u Chat o influenserima i gaserima.
Možda da stavimo naslov "AJ BO AJ" ?