Re: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA
Ovo vrijedi procitat. Zalosno ali istinito...:no:
kad mi je dosadno uvijek ovo iznova procitam...odlicno stivo :msn-wink:
Neki ljudi očito imaju volje surfati po naftalinu
Quote:
Originally Posted by
rino
kad mi je dosadno uvijek ovo iznova procitam...odlicno stivo :msn-wink:
Ovime si me ponukao da i ja procitam svoj post prvi puta nakon sto sam ga napisao prije ravno 3 godine.
Nakon svega, sa zadovoljstvom mogu reci da je ovo prvi BMW forum s istom postavom od pocetka do danas, na kojem se nije vodio ni jedan flame war niti su se stvorili klanovi. Isto tako, ovo je forum s daleko najmanjim brojem banova. U vecini situacija kolektiv je taj koji sam izolira problematicne pojedince pa ili sami odu ili ih netko od administratora posalje na vjecna lovista nakon sto to vox populi zatrazi.
Danas je tocno 3 godine i mjesec dana od nastanka ovog foruma pa bi ujedno i zahvalio svima koji su s nama od pocetka.
Za neke stvari je ocito potrebna - treca sreca.
Ovu temu nisam jos ni vidjeo,ovo kad procitamo onda se tek shvati koliko su prepucavanja po forumu glupa i nepotrebna.Svi mi imamo real life (nadam se svi) tako da "virtualne" svadje stvarno nisu potrebne.Nemogu reci,i ja sam naravno sudjelovao u takvim glupostima i isprike svima,od sada necu vise :drunk[1]:
iako ne pisem puno na bmw forumima on line sam svaki dan i na svim bmw forumima sam od pocetaka, tu i tamo odem na nove clanove pa na zadnju stranicu i uvijek sam medju prvima and i like it:laugh:. i slazem se s interceptorom da je na ovom forumu uvijek bilo najmanje trzavica i svadja koje bi dovele do jos 300 novih foruma. nadam se da se citamo jos dugo dugo. i sretan rodjendan forumu :clap: