Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Valjda netko i daje te cifre budući da ih svi traže, u moru svega šta se nudi meni ovo nije izgledalo tako strašno, osim toga da je swapnac ali sa 6taka na 6tak pa kao nije tako strašno. Naravno da na forumu ništa ne vrijedi traženo jer su standardi visoki (zato valjda i vrjedi ono da se preko foruma ništa ne proda), ali tu je inflacija, ja cijenu preračuavam u litre goriva da bi dobio dojam jeli skuplje nego prije 4 godine :D
Ma prodat će se taj, samo teško forumskoj ekipi :msn-wink:. Svaka roba ima svoga kupca, vjerovatno ne u HR, ali "vani" sigurno, samo neka stavi na strane oglase....
Puno njih ode ispod radara za velike novce vanka.....
Cijena bi mogla biti ok da je sve napravljeno kako treba, ali 12 za "poluswap", s trapom od 2.0, bez klime, replika felgama, i što je meni najgore, "M paket", bez zadnjeg M branika; nema šanse.
Nedavno je prodan, od poznanika, estoril 320i cabrio, swap 2.5, M paket, RS740, hardtop, sve skupa lijep auto, bolje opremljen od ovog; 8500.
Vezano za 328i kaže "u dobrom stanju" i "dobro se vozi" i zavšrava sa "Potrebno mu je malo ljubavi" a cijena je niska po svim standardima, ispod 10k kuna uzeti šetaka reganog u voznom stanju je uvjek dobar deal jer valjda vrijedi u djelovima to ako ništa (priča se :D ).
Za nekoga tko ima volje, zanjanja i nešto para zvuči dobro. A e34 mi samo djeluje precjenjen. Meni je ovaj zanimljiv (barem za gledati slike na oglasniku): https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-528i-oglas-37827982
Quote:
Originally Posted by
kostolomac_cro
Ma prodat će se taj, samo teško forumskoj ekipi :msn-wink:. Svaka roba ima svoga kupca, vjerovatno ne u HR, ali "vani" sigurno, samo neka stavi na strane oglase....
Ne bas, znam nekoliko E36 coupea u Frankfurtu i okolici za koje se traze fine cifre i jos nijedan nije otisao a cijene jos uvijek iste, zatim jedan E93 335i ali isto stoji mjesecima na istom mjestu a cijena ne ide dolje.
Samo vrhunski primjerci idu za velike novce, ni vani se groblje ne moze prodat za vise od vrijednosti po kili.
Quote:
Originally Posted by
kostolomac_cro
To su gluposti forumaši kupuju podosta automobila, ja kupim svake druge godine bar jedan, imam ih trenutno 8-9 i nikad neću dići temu i napisati kaj imam.
a znam barem 3 jcu koji isto tako žive rade....
Quote:
Originally Posted by
variable
Vezano za 328i kaže "u dobrom stanju" i "dobro se vozi" i zavšrava sa "Potrebno mu je malo ljubavi" a cijena je niska po svim standardima, ispod 10k kuna uzeti šetaka reganog u voznom stanju je uvjek dobar deal jer valjda vrijedi u djelovima to ako ništa (priča se :D ).
Za nekoga tko ima volje, zanjanja i nešto para zvuči dobro. A e34 mi samo djeluje precjenjen. Meni je ovaj zanimljiv (barem za gledati slike na oglasniku):
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-528i-oglas-37827982
Boja mu je teški užas. Al izgleda dobro očuvan
Ovaj ga u Usa kupio za 2k $ i sad prodaje za 30k € :) :) :) :)