Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
e36 je prvi auto od hrpe recikliranog materijala, kad su bili 10 godina stari već su bili umorni sad je to samo hrpica nalickanog đubra, jebome ako bi dao 2000 eura za taj ccabrio, frankenštajn sa e46 volanom i dječijim prešijenim interijerom
Mogao je ici redom pisati koji dijelovi se mjenjaju za polugeneralku jbt
Sto volim likove koji pretjeruju s napucavanjem ulozenog posla
Kakva bozja generalka,polugeneralku napravio
Nekim autima ti je ok kad citas sta je mjenjano,ali kad vec citas poduzu listu zapitas se kakav je to drlog bio kad se doslo do zamjene odredenih stvari,ili je lik bio pedantan ili se dobro zaletio kad je kupovao pa sad pokusava vratiti pare,ili samo zeli zaradu..
Takav auto se se sreduje za prodaju nego za gust ali ok..
Droga izgleda pojefinila.
Svi bi htjeli Balkancima prodavati njemacke aute za njemacke pare po njemackom standardu hahah
@Vekac: slazem se s tobom, svaka rijec ti je na mjestu. Smijurija od oglasa.
Koliko god ja kao vlasnik 2 e36 hito i volio da cijene dođu na xx ovo je stvarno pretjerano.
Svatko razuman zna da ovo ne vrijedi te novce, vlasniku nije hitno prodati i htio bi vratiti svaku uloženu kunu i još zaraditi jer je vidio da cijene idu u nebo...
Najviše me brine što je naveo masu stvari samo što se motora tiče, a ostale stvari koje se tiču podvozja ?!
Znači može bit grob školjka na 2.8 sa polugeneralkom , za navedenu cijenu :laugh:
Sve to stoji,ali ako nije trula karoserija ima on neku svoju cijenu. Ova je pretjerana,nema tu rasprave, ali nije ni 3-4 kE...
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Apsolutno.
Moje mišljenje , prema trenutnom stanju tržišta, je da može postići 7-8 k€ uz uvijet da nije trul naravno.
Tako sam i ja mislio, ali prije 7 nego 8
Moze on koliko hoće, samo je pitanje ko će mu dat ;)