Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
E38 740i u fantastičnoj boji za male novce - s obzirom na kilometražu. Imam još koju sliku sa strane, stvarno je očuvan. Drugi takve kilometraže kad se pojave za te pare, odu u dan-dva. Ovaj možda neće jer mu je nakalemio auspuhe za zapalit. Druga dva primjerka s takvm stanjem kilometara koštaju duplo.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...9-4fbb55bd1d4c
Ideš po njega?
Ne još, još gledam, do ljeta će nešto biti :)
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
E38 740i u fantastičnoj boji za male novce - s obzirom na kilometražu. Imam još koju sliku sa strane, stvarno je očuvan. Drugi takve kilometraže kad se pojave za te pare, odu u dan-dva. Ovaj možda neće jer mu je nakalemio auspuhe za zapalit. Druga dva primjerka s takvm stanjem kilometara koštaju duplo.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...9-4fbb55bd1d4c
Tesko da se posloze 2 sa istim auspuhom i bojom pa zato mislim da sam ga vidio par puta, ali na alpina 20' felgi . Mjesto malo dalje od mene dok sam imao gradiliste,ali blizu je lokacije od ovog vozila
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
Tesko da se posloze 2 sa istim auspuhom i bojom pa zato mislim da sam ga vidio par puta, ali na alpina 20' felgi . Mjesto malo dalje od mene dok sam imao gradiliste,ali blizu je lokacije od ovog vozila
I pise da ima 16 zimski set i 20 cola ljetni set. A FOX auspusi slove kao bolji auspusi, nisu neki jeftinjak.
Iskreno da imam 10k viška, kupio bih ga odmah. Kolega Z4M, boja, stanje, kilometri, motor, ne vidim šta više tražiti ako stvarno tražiš E38.
Quote:
Originally Posted by
kacigae30
Stražnja svijetla su cijenjene u svijetu e30 (STARTEC), to je cca 600€ i kod nas tko ih ima, traži se više €, ako misliš na njih, ili?
Kad sam trazio kolegi prije 2 godine, nije ih bilo ispod 500 eura. Svakako zanimljivo za stavit na pfl kocku.
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
Da sa znam sa su Startec
Za svjetla i cijenu sam pitao kako vam se cini,valjda nije kopija,ako postoji kopija..
Eto ako kome treba moze se dog sa likom pa neka posalje nekako..