Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
danko0013
A to je sve relativno, ja volim Cabrio ali 308 1.6 mi nije nimalo zanimljiv, mora to biti malo i motor i linija auta i sve da bi to imalo smisla
Poslano sa mog M2011K2G koristeći Tapatalk
Normalno, nećeš vozit Micru cabrio, uzmeš auto koji ti odgovara i linijom i motorizacijom :pivo
Quote:
Originally Posted by
Damir Ri
Normalno, nećeš vozit Micru cabrio, uzmeš auto koji ti odgovara i linijom i motorizacijom :pivo
Naravno
Idealno je da Cabrio ima zadnji pogon, po meni, mada ima zanimljivih i prednjopogonaša.
Poslano sa mog M2011K2G koristeći Tapatalk
Imao sam Eos 1.4 TFSI čipan na nekih 150/60 KS i išao jako fino, jelkice, mačkice i pi***ce me ne zanimaju, sada bi se zadovoljio sa nekim 420/35 i , A5 3.0 TFSI ili C/E 200/50E, naravno u cabrio izvedbi :laugh::pivo
Po meni je za cabrio bitno samo da je automatik pa malicku pored sebe i uzivancija😎
Najbitnije da nije dizel :D
Cabrio je gust, barem meni. I automatik naravno 😉
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Cabrio je gust, barem meni. I automatik naravno
Jesi vidio onu jedinicu cabrio na Marketplaceu? 125iA? Možda se može pregovarat, mislim da je oko 10k€ cijena.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Jesi vidio onu jedinicu cabrio na Marketplaceu? 125iA? Možda se može pregovarat, mislim da je oko 10k€ cijena.
Nisam dalje ništa pratio nakon onog debakla s potencijalnim kupcem :D
Prvo bi morao E39 otići, onda možemo dalje.
E38 740i u fantastičnoj boji za male novce - s obzirom na kilometražu. Imam još koju sliku sa strane, stvarno je očuvan. Drugi takve kilometraže kad se pojave za te pare, odu u dan-dva. Ovaj možda neće jer mu je nakalemio auspuhe za zapalit. Druga dva primjerka s takvm stanjem kilometara koštaju duplo.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...9-4fbb55bd1d4c
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
E38 740i u fantastičnoj boji za male novce - s obzirom na kilometražu. Imam još koju sliku sa strane, stvarno je očuvan. Drugi takve kilometraže kad se pojave za te pare, odu u dan-dva. Ovaj možda neće jer mu je nakalemio auspuhe za zapalit. Druga dva primjerka s takvm stanjem kilometara koštaju duplo.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...9-4fbb55bd1d4c
Sudeći po proizvođaču, nisu ovo jeftini lonci, triba ih samo bolje uklopit.