Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Iskreno, budget je 7-8000. E sad, ne znam nista o autu, tesko mi je napamet.
Tako je. To se lako zamjeni. Poslikao mi je 3 mane. Hrđa, mini mjehurici na gornjoj desnoj strani gdje se spaja s krovom, iza branik malo ostecen i prednja lijeva vrata imaju trag od gume. Koliko bi mu ti ponudio?
Ja sam cigan po tom pitanju pa bi dao 5-5,5k€
Ali na cijenu najviše utječe to koliko si željan stavit "odrađeno" na tu "obavezu" u životu i koliko je prodavaču stalo do prodaje.
Mislim da je i 5 previse s obzirom da lako proguta jos 3.
Rade budi stpljiv i iskoristi vrijeme za pojacati budget za svaki slucaj daxuleti nesto posebno 😉
Svaki proguta tri dok pucnes prstima. Set urednih felgi i postenih novih guma je cca 1200 eura. Nekakav inicijalni servis, pokoja plastikica eto te na 3000. Bez branika i limarskih radova. Tako da 500 eura gori doli ne znaci nista.
Za kakvu polovnu peticu koja je na hrpi ali nije u A1 stanju je vec i 4-5k€ realna cifra.
Stare bembare su bas nekako zahvalne za trpanje love u hrpu lima :D
Ako ima hrđe kod krova, ne bi dao 3k€. Jesi ikad vidio stari cabrio skinut mehanizma krova i zadnjih siceva? Obično budu lijepe bakreno-smeđe boje, nebitno što je u originalu bilo.:laugh:
Cuo se s covjekom. Auto ima nove gume, napravljen je servis, promjenjene kocnice, kiler i jos neke sitnice. Poslao mi je racune. Spreman je malo korigirati cijenu, na 47 tkn. Poslao mi je videe o autu. Motor radi super, stavio je gore bakreni podlozak, i stoji ko zaljepljen.
Krov bi trebalo osvijeziti, dosta je blijed. Prednji sicevi imaju tragove koristenja, narocito vozacev s bocne strane.
I da. Ko sto bladerunner kaze, poslao mi je i sliku mini mjehurica na gornjem desnom dijelu sasije, gdje dolazi krov 😐
Quote:
Originally Posted by
marinxe
Nisam clan grupe. Poslao sam zahtjev pa cu vidjeti o kojem se radi.
Crveni wanabe M3 branici, 7000€ cijena
Quote:
Originally Posted by
marinxe
Taj vec imam preko 330 tkm, nije to za kolegu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6