Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Stanje je vrlo dobro. U odnosu na onog Tourmalinvioleta iz Gline, ko nov. Hrđu nisam nigdje vidio. Jedno malo ostecenje ima na prednjem desnom blatobranu. Nedavno je dosta toga promjenjeno (remenje, vodna pumpa, svijecice, kocnice). Ljetne gume nema. Potrebno mu je poliranje farova i kemijsko ciscenje. Ako tko moze preci preko nedostatka opreme, to mu je prilika 😃
Na faceliftu prolaze i halogeni, bar ima leće. Komande i tempomat je 500-600kn dijelova+ 2 sata ugradnje.
Klupice se zamjene nečim boljim za male pare.
Jedino ta ručna klima bode u oči.
Preko svega mi se moglo preći da nije 7k s ovakvom opremom.:laugh:
Potpis na bladerunnera, kod njih stvarno nije problem nadodati opreme. Cak i rucnu klimu je (mozda)lako staviti, u najgorem slucaju ide druga kutija od grijanja. Teško ces naici na ovakvo stanje, ja bi mu malo skinuo cijenu i trpao opremu polako.
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Nazalost prosla su vremena dobrih a jeftinih e46ica.. ali da, ovaj osim dobre povijesti i potencijalno stanja, nema bas nijedan adut da bude interesantan..
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Potpis Pile na ovo.
Nemam volje, ni vremena zajebavat se s nachrustunzima tipa unutrasnjost i oprema. Za gewinde i m pack bi imal volje 😁
Steta sto ima tako slabu opremu, kod e46 je to vec parametar koji se gleda.
Ili ako je tako dobro stanje ostalog auta, ponudi nizu cijenu pa za razliku ga malo bolje opremis, ja bi tako ako ti je sve ostalo kako treba!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne zeli nista spustati. Jos mi je spomenuo kao da i ima vec kupca, koji je dao 1000 kn kapare i zeli ga voziti na pregled, ali da auto moze biti i moj, ako vise ponudim. Morao sam to vec napisati u prvom postu, ali poanta price je da mi auto nije nikako sjeo kad sam ga uzivo vidio s tim sicevima. Tako da kod mene ne bi ni bilo satisfakcije da ga i kupim po nizoj cijeni, ako slucajno ovaj odustane.
A onaj srebrni na face sto ti je netko nudio, ima CK tablice ako se sjecam?
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
A onaj srebrni na face sto ti je netko nudio, ima CK tablice ako se sjecam?
Tog je frend kupio pred 4 godine. Vec tada je trosio vise ulja nego benzina 😁
Na meetu u Zagorju je prilikom turiranja bacao ulje kroz auspuh 😅