Re: Donacije i donatori. 2010 i ostalo.
Pozdrav ekipa,
evo jucer navecer sam slucajno uletio u trgovinu auto dijelova "Tip-Sever d.o.o." poceli pricat o BMW-ima i tako to sa vlasnikom, koji je izrazio želju za suradnjom, a cijene su dosta nize nego u drugim trgovinama auto dijelova (ja sam konkretno gledao set za kvacilo od Sachsa za 1200 kn - 10% na cash).
Dao mi je vizitku, pa sam mislio proslijediti nekome tko je zaduzen za pregovore itd.
Uglavnom, kontakt:
Auto dijelovi "tip-SEVER d.o.o." trgovina i proizvoidnja
Donje Svetice 61
01/23 32 956
www.tipsever.hr
Quote:
Originally Posted by
mbad7
Ima,ako te ima na popisu donatora,a znaš kako se na taj popis dolazi!
Znam.zato i pitam ;)
Hvala Vrcko za cimanje! :)
Quote:
Originally Posted by
Americanino
Pozdrav ekipa,
evo jucer navecer sam slucajno uletio u trgovinu auto dijelova "Tip-Sever d.o.o." poceli pricat o BMW-ima i tako to sa vlasnikom, koji je izrazio želju za suradnjom, a cijene su dosta nize nego u drugim trgovinama auto dijelova (ja sam konkretno gledao set za kvacilo od Sachsa za 1200 kn - 10% na cash).
Dao mi je vizitku, pa sam mislio proslijediti nekome tko je zaduzen za pregovore itd.
Uglavnom, kontakt:
Auto dijelovi "tip-SEVER d.o.o." trgovina i proizvoidnja
Donje Svetice 61
01/23 32 956
www.tipsever.hr
Ne znam što misliš pod jeftinije, da li si uspoređivao cijene više artikala, ili se to samo svodi na jedan set kvačila, koji je za info, kod uvoznika 1154kn... znači, nije jeftiniji... Ako govorimo o kuplung setu za M20B25... a za ostale artikle, znači stoji pitanje, kod koga je to skuplje i od kojih proizvođača...
edit: bio na stranici, i ako i jesu jeftiniji, shvatio sam zašto...
nemoj krivo shvatit, znaš gdje i šta radim, pa eto, samo me zanimalo, kakav asortiman imaju i zašto su jeftiniji kak kažeš...
no uglavnom, svaka čast na gesti, super info, tak da vjerujem da ćemo kontaktirati dotične... :thumbsup:
Nemre bit nikak ducan od 10m2 jeftiniji od prave veleprodaje sa kojom se da dogovoriti i dobar rabat:laugh:
Nisam mehanicar i ne kuzim se bas pretjerano u to (zelja je zato jaka...:laugh:)
ali ako se moze napraviti korist za obje strane, zasto ne?
Pa makar da suradujemo sa jos nekim radi usporedbe cijena dijelova ili slicno...
Drago mi je da se pokrenulo nesto konkretno sa ovim iskaznicama, pa ako mogu pomoc sebi i drugima, racunajte na mene...:thumbsup:
Eh da zaboravio sam napisati...vjeruj mi iz iskustva u svakom ducanu ako placas kesom dobit ces 10% ako trazis, jer tamo gdje mi ne daju jebenih 10% placam sa karticom:laugh:
zato sam ja iz trgovine gdje radim ''kartica aparat'' odnio u maticnu banku sa sve kablovima i raskrsnicama :laugh:
Kud sad svi "drvlje i kamenje" na mene...?:ajeto:
Predlozio sam, nisam rekao da se mora...:dots:
ma neeeee....mi ti samo govorimo kako stvari stoje i da se trgovci svacim sluze....
evo konkretno moji konkurenti digli cijene 10% pa daju gotovinski popust 8%.....na placanje karticom trgovac te odere 10% u sekundi i jos te banka dere...to ti je gore od ijednog kredita.
dok su kod mene u radnju cijene istaknute za gotovinsko,i samo radim gotovinsko.....aparat izbacio jer mi banka uzme 3% od mojih 7% marže...
znaci drzavi 17%
banci 3%
meni (firmi) 4% a oni gore ne mrdnu kurcem......ni banka ni drzava.....
ali opet dođe jadan glupi građanin i kad cuje da kod mene nema popusta na gotovinu ode kod onog kod koga ima i ako ga opet dođe skuplje (posto je digao cijenu 10-12% u odnosu na moju i onda daje 8% na gotovinsko :naughty: )
ma ima svega,treba ti godinu dana da skontas da si preveren :lol:
A evo da svaki clan predlozi koji ducan, siguran sam da bi se naslo bar njih 4-5 s kojima bi se uslo u neke ozbiljnije pregovore...