Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Za auto kojim ces radit cca 5.000 km godisnje ne znam koliko je oprema presudna, prije stanje, pa sta ti zafali retrofitas.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Da, to je obicno tako, kao onaj e36 318i bez opreme, ali kao nov sa 30tkm... Jbg nikad sve da se potrefi
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Kilometri na autima 20+ su i onako samo broj. Ima auta sa 300 koji su bolji od onih sa 100.
Istina. Prije bi na put krenuo autom starim 3god s 300t, nego 20god starim s 50t..
Po mom misljenju, E38 za kolekciju bi trebao biti V8 sa sto vise opreme, kozmeticki odlican, bez karambola.. Mehanika se sredi, motor prebrtvi, a buduci da ces raditi malo Km, kilometri su tu nebitna stavka..
Moje misljenje, ne kazem da je ispravno[emoji16]
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
Nadošao sam da bi bilo dobro da je V8, kao što ste ranije sugerirali pri ovim mojim dilemama. Isto tako, da ne treba biti golač, jer onda je put nachrustunga dug i nemam vremena i energije za njega. Tu bi najviše važni bili kožni sicevi bar u komfort, ako ne i kontur varijanta.
Kilometri jesu iz pragmatičnih ili tehničkih razloga manje bitni, ali nisu iz vidika purizma i oldtimer romantike. Jer postoji i ta perspektiva da kad već ja neću utjecati na bitno povećanje km, nek je i startna pozicija dobra. Ne mora biti 130, ali 1 na prvom mjestu bi bila poželjna.
Jedino još nisam napustio ideju u ručnom mjenjaču. :to_become_senile[1]
Koja je cijena ove Alpine?
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
55t €
Gesendet von meinem SM-G980F mit Tapatalk
Za ovu zelenu 7icu trebaš baš voljeti Alpinu [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk