Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Shogun
nedaj boze
Baš vala da se u jednom slažemo . :laugh:
Imam doma bosanku, kud da imam ercegovca ili bosanca za kuma i još Corsu kad vozim pa jebate odma štrik... sve bi oko mene bilo trulo....
Čekaj, ali ja imam Bmw iz zlatnog doba bmwa ... i da ima prek 600-700 000 km i da pali ko mina, i ima kuku da može šlepati ulickane forumske održavane mint rage sa polovnim pumpama repariranim dizama bolnim zamajcima i po najnovijoj muci saq fejsa e60 kojem su sicevi nakon sauganja ostali skroz napred pa se niti sjest u njega ne može . ahahhahahahaha :laugh: kakvo smeče :laugh:
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Imam doma bosanku, kud da imam ercegovca ili bosanca za kuma i još Corsu kad vozim pa jebate odma štrik... sve bi oko mene bilo trulo....
Čekaj, ali ja imam Bmw iz zlatnog doba bmwa ... i da ima prek 600-700 000 km i da pali ko mina, i ima kuku da može šlepati ulickane forumske održavane mint rage sa polovnim pumpama repariranim dizama bolnim zamajcima i po najnovijoj muci saq fejsa e60 kojem su sicevi nakon sauganja ostali skroz napred pa se niti sjest u njega ne može . ahahhahahahaha :laugh: kakvo smeče :laugh:
:laugh: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
v3kac
:laugh:
o isuse boze pa kud bas bosanku
isto kud ti fištrekovog mehaničara za corse :laugh:
Quote:
Originally Posted by
v3kac
isto kud ti fištrekovog mehaničara za corse :laugh:
Trol bez pokrića...
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Trol bez pokrića...
Ribica :fishing[1]:
http://stradalebilbao.com/cars/bmw-m5-e39/
Lijep primjerak, garantira kilometražu, ima jedino ogrebotina na zadnjem braniku, skoro da bi se ispolirati mogle, felge nisu bez crtice, ali ti počohani rubovi su vrlo podnošljivih ramjera i ima ogrebotine na jednim vratima i iznad stražnjeg rubnjaka. Interijer se čini odličan.
Prema računima unazad par godina, mehanika je top, vrhunac je Austausch motor na 120.000 km, ima račun i za to. Ne znam kaj bi o tome mislio. Ideš za primjerkom s malo kilometara, na kraju i taj ima mijenjan motor.
Nije da kupujem, ali lurkam. Čini mi se trenutno najbolja ponuda M5 u Europi. Prodaje se bar 6 mjeseci, sigurno se cijena da korigirati 5-10%. Transport u HR 900-1000 €, auti iz Španjolske za izvoz jedino na kamionu.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
http://stradalebilbao.com/cars/bmw-m5-e39/
Lijep primjerak, garantira kilometražu, ima jedino ogrebotina na zadnjem braniku, skoro da bi se ispolirati mogle, felge nisu bez crtice, ali ti počohani rubovi su vrlo podnošljivih ramjera i ima ogrebotine na jednim vratima i iznad stražnjeg rubnjaka. Interijer se čini odličan.
Prema računima unazad par godina, mehanika je top, vrhunac je Austausch motor na 120.000 km, ima račun i za to. Ne znam kaj bi o tome mislio. Ideš za primjerkom s malo kilometara, na kraju i taj ima mijenjan motor.
Nije da kupujem, ali lurkam. Čini mi se trenutno najbolja ponuda M5 u Europi. Prodaje se bar 6 mjeseci, sigurno se cijena da korigirati 5-10%. Transport u HR 900-1000 €, auti iz Španjolske za izvoz jedino na kamionu.
Predivan je, tocno takvog sam vozao u NFS Hot Pursuit [emoji28]
Samo lurkas kazes? Nebi me iznenadilo da i ti ko Igor krenea naglo sirit kolekciju [emoji1787]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Uh da, vozio sam tada i ja rado M5. :D
Iako, bio je jedan još atraktivniji prije 2 mjeseca - le mans plavi M5 iz 2002., s drvenim dekorom i ful crnim sjedalima, isto 125.000 km, za točno 30.000 na oglasu. Za facelift, to je premijska cijena. Vlasnik auta je bio i vlasnik autosalona. Isto tako hrpetina slika podastrta, na kojima se ukazivalo na izvrsno stanje. Mada, rekao je da ga je lakirao u kompletu prije 5 godina. Prodao ga je u Njemačku baš par dana nakon što smo pisali. Taj je bio na https://www.coches.net/. Solidan oglasnik.