Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
jebote covjek jos zbraja, sta ste navalili.. polako
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Ako platis 123d cca 8k€, tada racunaj cca 4k€ da repariras dizne i stavis drugu pumpu i valjda jos i lanac mozes zamijeniti s tim budgetom, pa dodaj gume i malo ovjesa, i onda si na 6000€ od uloga, znaci dobar 123d cca 15000€, tako se prica u finim restoranima[emoji482]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jako je ljep osječaj kad ti doma stoji Bmw 5 koji u je pojeo 2000-2500 eura u 3-4 mjeseca i na kojem izmjenjaš 3-4 rabljene pumpe goriva, one "po tri stoje" polovnjače ... i kilometarski popis dijelova
A na more ideš sa Corsom 1.0 bez klime.
Meni se to događalo, a tvoje teorije o polovnim djelovima i kemijama i šminka prići pa samo pogledaj yt zvjezdu adrija koliko km je dečkić sklepio sa polovnim motorima oš u 6 tici, oš u e3šeji a o m3 e46 s motoru sa pregorilim dihtungom glave da ne pričam.
Kolega Fištrek predlažem da Vi Adriju pokažete sve čari održavanja sa polovnim dijelovima možda dečko sklepi 5000 kilometara u komadu.
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Ako platis 123d cca 8k€, tada racunaj cca 4k€ da repariras dizne i stavis drugu pumpu i valjda jos i lanac mozes zamijeniti s tim budgetom, pa dodaj gume i malo ovjesa, i onda si na 6000€ od uloga, znaci dobar 123d cca 15000€, tako se prica u finim restoranima[emoji482]
Eto da skratim dam Vam ja za pravo u svakom smislu, u pravu ste.
Ali bože poštedi svakog čovijeka ovakvih savjeta u rangu kafanskih priča gdje je svaki drugi Bmw bio M.
Tako to izgleda dok ljudi polude zbog bmw održavanja...
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Tako to izgleda dok ljudi polude zbog bmw održavanja...
U sridu :D :D
Usput... po stilu pisanja bi rekao da su vekac i šogun kumovi...
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Jako je ljep osječaj kad ti doma stoji Bmw 5 koji u je pojeo 2000-2500 eura u 3-4 mjeseca i na kojem izmjenjaš 3-4 rabljene pumpe goriva, one "po tri stoje" polovnjače ... i kilometarski popis dijelova
A na more ideš sa Corsom 1.0 bez klime.
Meni se to događalo, a tvoje teorije o polovnim djelovima i kemijama i šminka prići pa samo pogledaj yt zvjezdu adrija koliko km je dečkić sklepio sa polovnim motorima oš u 6 tici, oš u e3šeji a o m3 e46 s motoru sa pregorilim dihtungom glave da ne pričam.
Kolega Fištrek predlažem da Vi Adriju pokažete sve čari održavanja sa polovnim dijelovima možda dečko sklepi 5000 kilometara u komadu.
Sve si mi rekao, zivio ti meni, drzi se svoje Corse[emoji6]
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Usput... po stilu pisanja bi rekao da su vekac i šogun kumovi...
Možda je vekac jedan od šogunovih kumova :laugh:.
Quote:
Originally Posted by
igi-zg
Možda je vekac jedan od šogunovih kumova :laugh:.
nedaj boze
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Sve si mi rekao, zivio ti meni, drzi se svoje Corse[emoji6]
Fištrek drž se ti m3 ce ... :laugh: