Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
m57d30top
Zakaj ne tražit dodatno mišljenje, znam da tu imaju više iskustva od mene.
Bajdvej kod Purića je reparacija jednog non-piezo injektora s M motora 1700 i sitno kuna. U Auto-Hrvatska novi 2100. Cijene od prije cca dvije godine.
Tražiti savjet za tehničke pojedinosti,prednosti i mane, cijene servisa itd.. to je korisno i ok, ali tražiti mišljenje o samoj cijeni i vrijednosti auta je bez veze, jer forumaši nisu profesionalni prodavači,procijeitelji niti auto trgovci koji su upućeni u trenutno i realno stanje na tržištu.
Quote:
Originally Posted by
mariola
Tražiti savjet za tehničke pojedinosti,prednosti i mane, cijene servisa itd.. to je korisno i ok, ali tražiti mišljenje o samoj cijeni i vrijednosti auta je bez veze, jer forumaši nisu profesionalni prodavači,procijeitelji niti auto trgovci koji su upućeni u trenutno i realno stanje na tržištu.
A ti si proveo anketu pa znaš da na forumu nema par preprodavača?
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
[QUOTE=Luka;968633]A ti si proveo anketu pa znaš da na forumu nema par preprodavača?
Koliko sam uspio poprati nisam u tim raspravama o cijeni skužio da je neko registrirani auto hendler ili nekakav službeni procijenitelj iz struke.
Možda se i neko na crno bavi švercom i nekakvim mešetaranjem na sitno ali ja to nisam uočio. Ispravi me ako griješim
Quote:
Originally Posted by
v3kac
znalac profesionalac, da si bio pametan dobro bi ti unovčio m3 kao par dečkića tu na forumu sa pravom snagom uvjeravanja, bez veze se preseravaš.
O ćemu ti pričaš, s kim se svađaš, kakve brige imaš???
Neka tebe moja pamet ne brine, imaš svoju...
[QUOTE=mariola;968634]
Quote:
Originally Posted by
Luka
A ti si proveo anketu pa znaš da na forumu nema par preprodavača?
Koliko sam uspio poprati nisam u tim raspravama o cijeni skužio da je neko registrirani auto hendler ili nekakav službeni procijenitelj iz struke.
Možda se i neko na crno bavi švercom i nekakvim mešetaranjem na sitno ali ja to nisam uočio. Ispravi me ako griješim
Griješiš.
Ali to je nebitno. Radiš nauku od gluposti.
Kolega je lijepo pitao kakvo je mišljenje foruma o cijeni spomenutih primjeraka. Mišljenje najčešće ima svatko. Bio doktor nauke ili kumica sa placa. Njega nije briga za to koliko je mišljenje relevantno. Dobio ga je. Čemu sada elaborati...? :protest[1]:
Luka ri daću ti zapravo da možda griješim, ali to je valjda zbog moga osobnog stava da me "zaboli guzica " što forum misli o vrijednosti mog auta kojeg kupujem ili sam kupio.
Quote:
Originally Posted by
mariola
Luka ri daću ti zapravo da možda griješim, ali to je valjda zbog moga osobnog stava da me "zaboli guzica " što forum misli o vrijednosti mog auta kojeg kupujem ili sam kupio.
Mislio sam da griješiš sa tvrdnjom da na forumu nema preprodavača auta. Ima ih...
A ovo se slažem. Nije briga ni mene, ali eto, ima kolega koji cijene uvaženo mišljenje foruma o primjercima sa oglasa :laugh:
Barem smo zaključili da nema reparacije dizni i pumpe za 700 eura. Da su to kafanske priče.
Da se vratimo na 123 d sigurno remont dizni i pumpe je oko 20 - 25 % vrijednosti samog vozila.
Quote:
Originally Posted by
Luka
I mene živo zanima. Ako ne bude triturbo, bit ću razočaran [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
I mene jako zanima .
Ako platis 123d cca 8k€, tada racunaj cca 4k€ da repariras dizne i stavis drugu pumpu i valjda jos i lanac mozes zamijeniti s tim budgetom, pa dodaj gume i malo ovjesa, i onda si na 6000€ od uloga, znaci dobar 123d cca 15000€, tako se prica u finim restoranima[emoji482]
Sent from my iPhone using Tapatalk