Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Jos uvijek posjedujem e81 123d, 2008. (1.vlasnik) s kojim uz redovno periodicno odrzavanje i servis do dana danasnjeg nisam imao nijedan problem
osim zamijenjene letve volana.
U automobil je dosad ulozeno cca 19-20k eura na tuning i upgrejdove kako bi ga individualizirao prema svom gustu i nacinu voznje.
Uglavnom, jako sam zadovoljan s tim 23d modelom Bmw-a pa kod mene ostaje do daljnjega.
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Ja to radio prosle godine na jednom e91, 800 kn po dizni za reparaciju, 300€ rabljena ispravna pumpa, radilo se o 318d iz 2009…i vidi vraga to je 700€[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
znači oženili su te, znači riskirao si 300 eura da pretvoriš u 2,99 kuna po kili ako je isto sjebana kao tvoja da ti netko zavali do jaja u pak to si htio reći ?
Quote:
Originally Posted by
Gio_AC
Jos uvijek posjedujem e81 123d, 2008. (1.vlasnik) s kojim uz redovno periodicno odrzavanje i servis do dana danasnjeg nisam imao nijedan problem
U automobil je dosad ulozeno cca 19-20k eura na tuning i upgrejdove kako bi ga individualizirao prema svom gustu i nacinu voznje.
Uglavnom, jako sam zadovoljan s tim 23d modelom Bmw-a pa kod mene ostaje do daljnjega.
Stavi slike bas(ogromna svota je ulozena. Pa me zanima bas)
Quote:
Originally Posted by
v3kac
znači oženili su te, znači riskirao si 300 eura da pretvoriš u 2,99 kuna po kili ako je isto sjebana kao tvoja da ti netko zavali do jaja u pak to si htio reći ?
Znam sto kupujem, ne brini, a vidim da ti je komunikacija na nivou…
Quote:
Originally Posted by
Gio_AC
Na sta si ti uspio 20k € potrosit na upgradeove?
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Na sta si ti uspio 20k € potrosit na upgradeove?
I mene živo zanima. Ako ne bude triturbo, bit ću razočaran [emoji1787]
Poslano sa mog M2101K6G koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
m57d30top
Kako misliš da ti ekipa sa foruma daje savjete u vezi realnosti cijene nekih vozila ?. To ti sam osobno moraš procijeniti da li ti je neki ponuđen model cijenovno prihvatljiv.
Ja osobno kad sam kupovao auto pitao sam za nekakve tehničke i druge pojedinosti i razne savjete, ali za cijenu baš nikad nebi pitao forum.
Zakaj ne tražit dodatno mišljenje, znam da tu imaju više iskustva od mene.
Bajdvej kod Purića je reparacija jednog non-piezo injektora s M motora 1700 i sitno kuna. U Auto-Hrvatska novi 2100. Cijene od prije cca dvije godine.
Quote:
Originally Posted by
mobil-r6
Znam sto kupujem, ne brini, a vidim da ti je komunikacija na nivou…
znalac profesionalac, da si bio pametan dobro bi ti unovčio m3 kao par dečkića tu na forumu sa pravom snagom uvjeravanja, bez veze se preseravaš.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
A koliko bi trebao vrijediti mali autic star 15 godina sa 300tkm? Ja vjerujem da u svaki ulupas 2000 eura za dobro jutro.
Evo ja bi 6, 6,5 nudio za bilo koji sa slike. Dao bi i više da ima M57 swap :D, što reći.