Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Za 15min i parsto € ima on i na satu te kilometre.. [emoji1][emoji1]
Osim ako se ne trazi kolekcionarski primjerak kilometri su skroz nebitni postali vec na tim generacijama, pa cak i na e92 vec pomalo..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A za nula E triba je stavit kilometražu auta uz napomenu da je unutra drugi motor.
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Meni je to isto banana
Kakvi crni kilometri motora i tko ih uopce moze dokazati ako ja swapan.
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Osim ako se ne trazi kolekcionarski primjerak kilometri su skroz nebitni postali vec na tim generacijama, pa cak i na e92 vec pomalo..
Ako je po povoljnoj cijeni, nebitno je.
Ako je po iznadprosječnoj, itekako je bitno.
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Da trazi 15 prvi bih rekao nebitno ali kad je cifra x3 gdje vec imas ozbiljno urednih primjeraka onda je bitno.
Nije stvar kolekcionarskog primjerka ili ne, jednostavno na autu sa 250tkm+ rikavaju stvari koje ne rikavaju na autu sa 150tkm ili 100tkm.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Isti model sa 100 i 300tkm uz slično održavanje uopće nisu usporedivi. Ako je smisao imati auto koji replicira kako je bilo voziti M3 prije 25 godina, onda to možeš dobiti samo u ovome sa 100tkm. Nijedan E36 kojeg sam probao nije blizu mog 328 u vožnji. Vjerujem da bi tako bilo i sa w124. Probao sam frisko jedan E38 s upola km koliko moj 750 ima i to je skoro pa drugi auto, bez beda vrijedi 10k više nego sam ja svog platio.
Pogledaj fizičke radnike od 40 godina na fotkama od prije 50–100g i sve je jasno. Rad troši supstancu čovjeka i stroja *♂️
MA mislim o cemu pricamo, da je stavljen novi motor kad je mjenjan bio, onda bi sad imao do 50tkm , i tak bi bio prodavan? Glupost.
To i kad viču da ima servisnu knjigu, pitaš di je, evo u ovlaštenom servisu znate sad je digitalna servisna
Slažem se sa napisanim. Treba bit kilometraža od auta. A ne motora. Motor dodat naknadno koje kilometre ima. Ja imam e39 sa 189000 km a stavio sam motor iz auta sa 260000. Sta bi ja trebao napisat u oglas kad bi prodavao? Necu ga prodavat nikad. I ako budem bit ce bez oglasnika. Al ono...