Re: !!!! Prelazak sa vb5 verzije na vb4!!!
Optimist je mala popularna jedrilica za jednu osobu, namijenjena djeci do 15 godina. :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:
Meni je forum Ok. Naravno ne moze se usporediti sa vremenima od prije 7-8 godina, ta vremena su prosla, nekih zanimljivih clanova vise nema, teme su drukcijeg karaktera. Sad je valjda neko novo doba.
Razumijem ja da odrzavanje foruma iziskuje odricanja, kako materijalna tako i vremenska, ali ono sto bi stvarno trebalo biti bolje je moderiranje foruma. Nekad je tu stvarno bilo vise reda.
Danas se koje kakve teme otvaraju po skroz krivim dijelovima foruma, iste teme i upiti i po 15 puta, neki padobranci s nepotpunim profilima i tako. Malo ubije entuzijazam za forumom.
Samo konstruktivan savjet.
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Meni je forum Ok. Naravno ne moze se usporediti sa vremenima od prije 7-8 godina, ta vremena su prosla, nekih zanimljivih clanova vise nema, teme su drukcijeg karaktera. Sad je valjda neko novo doba.
Razumijem ja da odrzavanje foruma iziskuje odricanja, kako materijalna tako i vremenska, ali ono sto bi stvarno trebalo biti bolje je moderiranje foruma. Nekad je tu stvarno bilo vise reda.
Danas se koje kakve teme otvaraju po skroz krivim dijelovima foruma, iste teme i upiti i po 15 puta, neki padobranci s nepotpunim profilima i tako. Malo ubije entuzijazam za forumom.
Sve je to jasno, samo ljudi imaju svojih privatnih problema, obaveza, zivot, obitelj, posao pa im ovo dodje mjesto gdje ce doci, procitat nesto lijepo .... mjesto di se mozemo zajedno druziti i uzivati. A kak se kaze rđavom kurcu svaka dlaka smeta :)
Ljudi su sve gori i gori ... svima sve smeta, nervozni, pokvareni .... al valjda to mora bit tako u ovo ludo doba :)
Quote:
Originally Posted by
oyibo
Uz duzno postovanje meni se nazalost cini da nema vise volje za odrzavanje ovog foruma.
VB 5 je dostupan ali nema slika.
Nema veze, idemo dalje ali me je strah da necemo dugo.
Molim te posalji link di nema slika
Ma hocemo, jaci smo od sudbine, mogu samo da nam puse oni sto nas nevole :))
Quote:
Originally Posted by
tolt
Molim te posalji link di nema slika
Ma hocemo, jaci smo od sudbine, mogu samo da nam puse oni sto nas nevole :))
http://www.bmwautoklub.hr/forum-vb5/...385-kockica-ix
Da odmah pojasnim, meni osobno nedostatak postanih slika je nebitan posto za vecinu imam back up ali vjervatno nisam jedini kome su slike nestale.
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Bas tak kolega.
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
Ako sam dobro skuzio, samo svoje slike copy i na ovaj paste? Jer komentare i replike drugih naravno da se ne moze kopirati... Ili se moze bas cijela tema nekako prebaciti na ovu verziju?
To i mene zanima..kako prebacit 30ak stranica iz nekog starog topica u novi topic. Jel se mora slika po slika i tekst po tekst ili kako?
Kada sam prebacio post sa starog na ovaj forum otisao sam na QUOTE vlastitog posta i tamo uzeo linkove i tekst. Na kraju kada sam pejstao tu onda sam maknuo i to je to. Nije nauka.
ne mogu editirati post pa cu ponovit recenicu
Kada sam prebacio post sa starog na ovaj forum otisao sam na QUOTE vlastitog posta i tamo uzeo linkove i tekst. Na kraju kada sam pejstao tu onda sam maknuo [ QUOTE ] [ /QUOTE ]i to je to. Nije nauka.