opstati će, opstati..
evolucija je odigrala svoje, ovo je produkt..
Printable View
opstati će, opstati..
evolucija je odigrala svoje, ovo je produkt..
Irac, post ti je takav da se iz njega dobija dojam da su svi vozači novih BMW-a prepotentni tatini sinovi. Ne znam dali si se malo krivo izrazio, ali dojam je takav. Ovo definitivno nije forum na kojem se štuju samo BMW-i s kraja '80-ih i početka '90-ih a pljuje po svemu ostalom. Štuje se BMW - nekom su ljepši noviji, nekom stariji, to je stvar ukusa, ali BMW je BMW. Isto tako, članovi se gledaju po tome koliki su ljudi, a ne kaj voze. Ovdje ima ljudi koji voze zadnje modele BMW-a i za koje sam spreman dati ruku u vatru - dali su zaradili lovu za auto sami, ili su ga dobili - boli me kurac za to. Isto vrijedi i za neke vozače "krasti". Nemoj suditi čovjeka po autu kojeg vozi :msn-wink:
S jedne strane se slažem sa Ircem no s druge strane se vidi da mu je sliku dosta iskrivio panj sa svojim ponekad bahatim nastupom
Ništa se ne može generalizirat
Znam ljude koji sa autom od 10.000€ misle da su uhvatili boga za jajca (po mom iskustvu su to najgore osobe) a s druge strane ljude koji ne znaju ni sami koliko novaca imaju a nemam riječi za njih kao osobe...
Meni je na onom forumu bilo ugodno dok ga je posjećivala ekipa koja vodi ovaj forum jer je bilo i pametnih tema i zezancije.
Što se tiče posta od Irac...ja sam ga razumio da mu je kod Panja smetalo to što je on gledao čovjeka kroz prijevozno sredstvo koje posjeduje.
Irac, kao sto je kalkan vec jako dobro srocio - evolucija je odigrala svoje i ovo je produkt. Nazalost, morali smo puzati da bi sada mogli hodati. Panjev rezim je stvar proslosti bas zato sto se vecina ljudi tamo NIJE osjecala ugodno, ukljucujuci nas koji smo vodili taj forum. Meni i mojim kolegama je bilo dosta da se moramo osjecat neugodno pred clanovima i sponzorima zbog jedne trule jabuke. No, srecom, novi forum je tu i ide naprijed punom parom. Pozitivna atmosfera se osjeca, a vodstvo je spremno prihvatiti pohvale, prijedloge i kritike.
Zato, dragi moji BMW-ljupci, uzivajmo svi skupa na njemu i pustimo panja da se igra Boga i lijeci komplekse na svom forumu.
Meni bi bilo draže da se oba foruma spoje... Jer ima nekih jako stručnih članova koji su ostali na starom forumu
Npr. Viper
Trenutno se zanimam za E90 M3 i baš zbog toga što znam da je on stručnjak za nove M modele sam tamo otvorio thread i dobio sam odmah sve odgovore koji su mi trebali. Čak će mi možda nabavit faceliftani E90 M3, koji bi inače dobio tek iduće godine :clap:
Onda pozovi Vipera da dodje na ovaj forum :)
Dobro,ima i nas kompetentnih koji na oba foruma pisemo.. :pimp: